Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη «Λευκή Νύχτα» στη Χώρα Άνδρου

Με τη θετική διάθεση των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση στο Δημαρχείο Άνδρου, με θέμα τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στη Χώρα Άνδρου. Στη συνάντηση, παρουσία του Δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Καφεστίασης, του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου, καταστηματάρχες και δημότες που προσφέρθηκαν να συνδράμουν εθελοντικά.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται αυτή η όμορφη γιορτή, «προάγγελος των Χριστουγέννων», και αυτήν τη φορά ορίστηκε για το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018.

Μετά τις πρώτες συζητήσεις, αποφασίστηκε να γίνει ακόμη μία συνάντηση στο Δημαρχείο, την προσεχή Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, και ώρα 15:00, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την προετοιμασία των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, τις εκπτώσεις στα καταστήματα και τον καλύτερο συντονισμό των αρμοδιοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συναντήσεις και σε άλλες περιοχές της Άνδρου, Κόρθι, Μπατσί και Γαύριο, για τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής