Αυτοί κατηγορούνται για ληστείες και κλοπές σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο και Ίλιον (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές στην Δυτική Αττική και η οποία εξαρθρώθηκε την 1-4-2020 από το Τ.Α. Μεγαρέων.

PACIFIC-SUN

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη κλοπή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοφορία και αντίσταση,

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, την διευκόλυνσης διερεύνησης της επίδοσης – συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22960-28001 του Τμήματος Ασφαλείας Μεγαρέων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής