Τροχονομική παράβαση οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπών σε Αρκαδία, Ηλεία και Φθιώτιδα

Εξιχνιάστηκαν, από έρευνα αστυνομικών, δεκαπέντε κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα στην Τρίπολη, σε τοπική κοινότητα, καθώς και στους νομούς Ηλείας και Φθιώτιδας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος την Πέμπτη συνελήφθη για απείθεια και τροχονομική παράβαση.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι ο 26χρονος μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2019 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα του Ιουλίου 2019 έως και την 13ης Νοεμβρίου, στην Τρίπολη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, καθώς και στους νομούς Ηλείας και Φθιώτιδας, διέπραξαν συνολικά δύο κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακόμη, έξι κλοπές-διαρρήξεις και πέντε απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων οχημάτων, από τα οποία αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα, καθώς και δύο κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας τροχοφόρων, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, κατηγορείται και μία 20χρονη, για τη συμμετοχή της στην κλοπή του ενός εκ των οχημάτων.

Η δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 26χρονου και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής