Ζητούνται πληροφορίες για τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 34χρονο μοτοσυκλετιστή στο Χαϊδάρι

Εκκληση για πληροφορίες κάνει η οικογένεια και οι φίλοι του 34χρονου Μάριου που άφησε την τελευταία του πνοή στις 23:30 το βράδυ της 29ης Αυγούστου, επί της λεωφόρου Καβάλας, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος του κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου. Στο τροχαίο ενδέχεται να εμπλέκεται μία νταλίκα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει στοιχεία ή μαρτυρίες. 

PACIFIC-SUN

Σε κείμενο της, η οικογένεια και οι φίλου του 34χρονου μεταξύ άλλων αναφέρουν: «η στιγμή που μια νταλίκα μαζί με μια κακιά μοίρα, έπαιζε ένα άσχημο παιχνίδι σε ένα παλικάρι μόλις 34 ετών. Η μαύρη στιγμή και η κακή ώρα που έφυγε ο Μάριος μας, το παιδί μας, ο αδερφός μας, ο φίλος μας, ο άγγελος μας.

Ταυτόχρονα καταγγέλλουν ότι «πενήντα μέρες μετά από αυτήν την κακιά στιγμή, χάρη σε αυτό το απάνθρωπο και ανάλγητο κράτος που ζούμε και την γραφειοκρατία του, μια μάνα, μια αδερφή, μια οικογένεια ολόκληρη, δεν έχει μάθει ούτε λέξη για το πώς συνέβη το κακό. Τι έγινε, πως έγινε και τόσο άδικα έφυγε ο Μάριος τους, ο Μάριος μας».

Απευθυνόμενοι στον κόσμο τονίζουν: «εσύ λοιπόν φίλε μου που διαβάζεις αυτές τις γραμμές αυτή τη στιγμή, μπορείς να νοιώσεις τι σημαίνει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου; Μπορείς να συναισθανθείς τον πόνο μιας μάνας, που έχασε το παιδί της και πενήντα μέρες μετά δεν έχει δικαίωμα να μάθει το πώς έχασε ότι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος πάνω στη γη; Αν μπορείς κάνε κάτι».

«Και εσύ άνθρωπε, που βλέπεις την κοινοποίηση αυτή και εκείνη την κακιά ώρα ήσουν εκεί και είδες ένα παλικάρι να φεύγει μπροστά στα μάτια σου, θα παραμείνεις βουβός και απαθής; Σε παρακαλώ μη μένεις άπραγος απέναντι σε αυτό το κακό. Μπορεί να είσαι το παλικάρι με τη μηχανή που σταμάτησε πάνω από το σώμα του Μάριου στην άσφαλτο, είπε ένα “ωχ Παναγία μου” και έφυγε».

«Ίσως είσαι εσύ που πήρες το ΕΚΑΒ βλέποντας το κακό να συμβαίνει μπροστά σου. Όποιος κι αν είσαι, μίλα, μη σωπαίνεις, μη γίνεσαι συμμέτοχος στην οδύνη μιας οικογένειας να μη μπορεί να μάθει το πώς έχασε τον άγγελο της. Τρόποι υπάρχουν, με ένα μήνυμα έστω κι ανώνυμα, θα βρεθεί ο τρόπος, θα βρεθεί για να κάνεις το καλό. Ανθρωπιά ψάχνουμε και δεν μπορεί να χάθηκε, θα υπάρχει ακόμα».

e-mail επικοινωνίας: fotis.o@yahoo.com

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής