Με €1,3 εκ. ξαναφτιάχνουν τους δρόμους στη Λάρνακα

Πρόκειται για δρόμους που παρουσίαζαν χρονιαίο πρόβλημα με το οδόστρωμα τους.

Με κόστος 1,3 εκατομμύρια ευρώ, άρχισε στη Λάρνακα η νέα φάση επάλειψης δρόμων με προβλήματα στο οδόστρωμα τους.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εργασίες επάλειψης δρόμων γίνεται μετά από αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των δρόμων και της κακής κατάστασης του οδοστρώματος. Σημείο έναρξης των εργασιών της παρούσας φάσης, είναι η οδός Πανδώρας – περιοχή Νέου Νοσοκομείου και οι εργασίες θα συνεχιστούν σε άλλες περιοχές της πόλης όπως Δροσιάς, Αγίων Αναργύρων, Προδρόμου, Γηπέδου ΑΣΙΛ, Τουρκοκυπριακής συνοικίας και άλλες».

Το κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στο €1.300.000 περιλαμβανομένου του ΦΠΑ, το οποίο εντάσσεται στον προϋπολογισμό του Δήμου.

Παράλληλα, κατά την τρέχουσα περίοδο, γίνονται επαλείψεις για επιδιόρθωση των λακκούβων που προκάλεσε η πολυομβρία στο οδόστρωμα αρκετών δρόμων, με αποτέλεσμα η διακίνηση τόσο των πεζών όσο και των αυτοκινήτων να γίνεται με σχετική δυσκολία.   

Ο Δήμος Λάρνακας «παρά το πολύ ψηλό κόστος των ασφαλτοστρώσεων που απαιτείται για επαλείψεις σε όλη την πόλη, προχωρεί μεθοδικά και με πρόγραμμα χρόνο με το χρόνο με σκοπό την απάμβλυνση των προβλημάτων που προκαλούνται».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ