Η Λευκωσία αποκτά καινούριο παιχνιδότοπο

Που θα βρίσκεται.

Ένας καινούριος παιχνιδότοπος με την ονομασία Volta Fun πρόκειται να ανοίξει για τους επισκέπτες το 2020 στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο καινούριος παιχνιδότοπος θα βρίσκεται εντός του εκπτωτικού χωριού της Κύπρου Neo Plaza, το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς.

Σημειώνεται ότι το εκπτωτικό χωριό θα ανεγερθεί σε έκταση πέραν των 35.000 τ.μ. και θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ και μεταξύ των καταστημάτων θα βρίσκεται και ο νέος παιχνιδότοπος Volta Fun.

Διαβάστε ακόμα: Neo Plaza: Όλες οι λεπτομέρειες για το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία, στην Ελλάδα διατηρεί έξι παιχνιδότοπους.

Συγκεκριμένα, ένας βρίσκεται στην περιοχή Ταύρος, ένας στο Μαρούσι, ένας στον Άγιο Δημήτριο, ένας στα Σπάρα και ένας στην Λάρισα.

H Volta Fun Park σχεδίασε τους πολυχώρους οικογενειακής εστίασης και ψυχαγωγίας Volta Fun Town με σκοπό να προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο, σύγχρονο και διασκεδαστικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια!

Διαβάστε ακόμα: Το καινούριο Adventure Park της Κύπρου άνοιξε    

Η διαμόρφωση των καταστημάτων Volta Fun Town παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας και εστίασης μεγάλου αριθμού ατόμων κάνοντας την παραμονή στον χώρο πιο ευχάριστη, άνετη και ξεκούραστη.

Παράλληλα επιτρέπει σε γονείς & συνοδούς να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών απολαμβάνοντας τον καφέ, το αναψυκτικό και το snack τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ