Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 08:31

Ο βραβευμένος Γερμανός σεφ Μάρκους Μπάιερλ στο Κεφαλόβρυσο

Γράφτηκε από την
Ο βραβευμένος Γερμανός σεφ Μάρκους Μπάιερλ στο Κεφαλόβρυσο

 

Ο βραβευμένος Γερμανός σεφ Μάρκους Μπάιερλ (Markus Baierl) από την Στουτγκάρδη επισκέπτεται από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το Κεφαλόβρυσο, προσκαλεσμένος της “Λάδι Βιώσας”.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο εν λόγω σεφ είναι μάγειρας της εθνικής ομάδας ποδηλασίας της Γερμανίας κατά τους διεθνείς αγώνες, ενώ παράλληλα συμμετέχει στο Bora Kitchen Truck & Bora Cooking Truck με τα εντυπωσιακά εναέρια γεύματα Bora On the Air.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται χαρακτηριστικά ότι «η πρώτη επαφή του Γερμανού σεφ με το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό "Λάδι Βιώσας" πραγματοποιήθηκε μετά την γευσιγνωσία πολλών ελαιολάδων, όταν αποφάσισε να χρησιμοποίει το ελληνικό "Λάδι Βιώσας / Ladi Biosas" που παράγεται με πλήρως καθετοποιημένες διαδικασίες».

Στο Κεφαλόβρυσο θα βρεθεί και το κινηματογραφικό συνεργείο της Eclipse Production που «θα καταγράψει την ιδιαιτερότητα στο τρόπο λειτουργίας του “Λάδι Βιώσας” στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, αλλά και της παρασκευής του ιδιαίτερου ελαιόλαδου με λεμόνι και πορτοκάλι».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της, η "Λάδι Βιώσας" εκφράζει ευχαριστίες προς «τον κ. Μιχάλη Λαζαρίδη (λάτρη του ελαιολάδου της Μεσσηνίας και αξιότιμου κατοίκου Γερμανίας) ο οποίος στάθηκε δίαυλος εμπορικής επικοινωνίας με τον chef Markus Baierl όπως επίσης και εμπόρους /event designers που θα παρευρίσκονται από την Ολλανδία».

 

 

 

 


NEWSLETTER