Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 14:50

Ενημέρωση επιχειρηματιών στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

Εκδήλωση με θέμα «Κανονισμοί πυροπροστασίας - αδειοδότηση επιχειρήσεων - ασφάλεια και υγεία - ηλεκτρονικά βιβλία - νέα εποχή στον φορολογικό χάρτη" θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 του μηνός, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, στις 6.30 το απόγευμα.

Τη διοργανώνουν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και το Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Μεσσηνίας – Λακωνίας.

Ομιλητές θα είναι οι: Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - επιπυραγός Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας («Κανονισμοί πυροπροστασίας - Αδειοδότηση Επιχειρήσεων»). Απόστολος Μανσούδης - προϊστάμενος Τμήματος Επιθεώρησης Ασφαλείας και Υγείας στην Εργασία, Μεσσηνία – Λακωνία («Ασφάλεια και Υγεία στον χώρο εργασίας»). Παύλος Κρανιώτης - Α΄ αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας («Ενημέρωση για το Νέο Ασφαλιστικό και Φορολογικό Νομοσχέδιο»). Σταύρος Στούπας - πρόεδρος ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων («Ηλεκτρονικά Βιβλία και διασύνδεση ταμειακών μηχανών με taxis net»).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.