Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 08:57

Καλαμάτα: Αρκετοί αιμοδότες την πρώτη ημέρα στο ΚΕΦΙΑΠ

Γράφτηκε από την

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή η πρώτη μέρα λειτουργίας της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας χθες Παρασκευή, στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ, στο Παλαιό Στρατόπεδο της πόλης.

Με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος εξέφρασε “την βαθιά του ευγνωμοσύνη σε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για αίμα”, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι “η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και διαρκής, γι' αυτό η συνέχεια της εθελοντικής αιμοδοσίας αποτελεί μονόδρομο. Είναι πολύ αισιόδοξο στις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας ο κόσμος να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας προσφέροντας προς το συνάνθρωπο το μεγαλύτερο δώρο ζωής, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο”.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Μπέζος αφού ευχαρίστησε τη μεσσηνιακή κοινωνία για τη μεγάλη ανταπόκριση, γνωστοποίησε ότι το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου στο νομό Δημήτρη Τζωρτζίνη και του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου Περικλή Ξηρογιάννη, θα προσέλθουν στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας για να προσφέρουν αίμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.