Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 07:55

Κυπαρισσία: Tο πρώτο βραβείο χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στο κατάστημα "Sogno casa decorazioni"

Γράφτηκε από τον
Κυπαρισσία: Tο πρώτο βραβείο χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στο κατάστημα "Sogno casa decorazioni"

 

Το κατάστημα "Sogno casa decorazioni" κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2019 που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Ακολούθησε στη δεύτερη θέση το κατάστημα «Μεσσήνια Γη» και στην Τρίτη θέση το κατάστημα «Νάγια» , από συνολικά 29 καταστήματα και επιχειρήσεις που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η κατάταξη έγινε με βάση την ψηφοφορία που έγινε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου που ήταν και η κριτική επιτροπή.

Σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού τονίζεται: «Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σε χθεσινή τους συνεδρίαση και αφού έλαβαν υπόψιν τους, αυστηρά βάση των φωτογραφιών που στάλθηκαν από τις επιχείρησης της πόλης μας, την γενική εντύπωση, την πρωτοτυπία, την δημιουργικότητα, την απόδοση της ιδέας των Χριστουγέννων, την πρόκληση ενδιαφέροντος των διερχομένων και τον μαγνητισμό του βλέμματος ψήφισαν μεταξύ των 29 επιχειρήσεων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Τους περισσότερους πόντους μεταξύ των διαγωνιζομένων έλαβε η επιχείρηση "Sogno casa decorazioni" - Κωνσταντακοπούλου Σοφία η οποία και αναδεικνύεται νικητής του διαγωνισμού και θα παραλάβει την χρυσή πλακέτα.

Δεύτερη σε πόντους αναδείχτηκε η επιχείρηση "Μεσσήνια Γη" η οποία θα παραλάβει την ασημένια πλακέτα.

Τρίτη σε πόντους και με οριακή διαφορά από την τέταρτη επιχείρηση, αναδεικνύεται το κατάστημα "Νάγια" η οποία και θα παραλάβει την χάλκινη πλακέτα.

Σε κάθε περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί και τις 29 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Η μεγάλη συμμετοχή στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε”.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER