Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 18:44

Ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο είναι πιο ελκυστικό;

Γράφτηκε από την

 

Η αίσθηση ότι ο χώρος που βρισκόμαστε είναι καινούργιος, φέρνει πολύ θετικά συναισθήματα, η μυρωδιά της μπογιάς, τα καινούργια έπιπλα, οι νέοι χώροι που έχουν δημιουργηθεί και όλες οι λεπτομέρειες που συνθέτουν το σκηνικό, όλα μαζί αναδομούν έναν χώρο.

Ειδικά όταν ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται σαν ξενοδοχείο, δηλαδή προσφέρει διαμονή και φιλοξενία σε οικογένειες και φίλους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Αν το ξενοδοχείο σας είναι παλιό, αν είστε επιχειρηματίας και σκέφτεστε να εγκαινιάσετε ακόμα μία καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα ή αν θέλετε να ανοίξετε ένα ξενοδοχείο, η Marcon θα γίνει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας.

Η εταιρεία έχει στο ιστορικό της πάρα πολλές ανακαινίσεις ξενοδοχείων, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και οι πελάτες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη εργασία που έγινε.

Η Marcon χωρίς να περιορίζεται ποτέ, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε έναν επαγγελματίας. Οι νέες κατασκευές ξενοδοχείων σε κάθε στυλ συνδυάζουν πάντα την άνεση, την λειτουργικότητα και καλύπτουν κάθε ανάγκη πολυτέλειας.

Η καλύτερη αξιοποίηση κάθε χώρου, έχει προκύψει από μία αναλυτική αρχιτεκτονική μελέτη που γίνεται για να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος στην αναδόμηση και ανοικοδόμηση του ξενοδοχείου.

Βασικές αρχές της Marcon και γιατί να τις επιλέξετε
  • καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται αν ο πελάτης δεν είναι 100% ικανοποιημένος
  • τήρηση κάθε deadline, χωρίς καμία καθυστέρηση
  • είμαστε δίπλα σε κάθε έναν επαγγελματία που ζητάει την γνώμη μας, ακόμα κι αν δεν συνεργαστεί εν τέλει μαζί μας
  • προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο ανακαίνισης ξενοδοχείου ή ένα προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες σας

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και περαιτέρω υπηρεσίες αλλά και δείγματα δουλειάς μας για ανακαινίσεις κορυφαίας ποιότητας από την Marcon, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.