Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 22:18

Καλαμάτα: Ευχαριστήριο της "Κουλιέρης Α.Ε." μετά την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ευχαριστήριο της "Κουλιέρης Α.Ε." μετά την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της

 

Μία εβδομάδα μετά την μεγάλη πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας η εταιρεία "Κουλιέρης Α.Ε." εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

"Τώρα που άρχισαν να απομακρύνονται τα αποκαΐδια και οι καπνοί από το κτήριό μας και τις ψυχές μας, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί, η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας, μετρηθήκαμε, είμαστε όλοι εδώ γεροί και όρθιοι, αγκαλιαστήκαμε, κοιταχτήκαμε στα μάτια και με εκείνο τον μυστικό κώδικα που επικοινωνούμε τόσα χρόνια, χωρίς λόγια, αποφασίσαμε να ανακαινίσουμε πλήρως το υπάρχον κτήριο, αλλά και να κτίσουμε δίπλα του ένα καινούργιο ώστε να διπλασιαστεί τελικά.

Επίσης αισθανθήκαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας:

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας για την άμεση επέμβαση, αλλά και τον τρόπο που πάλεψαν με τη φωτιά τρία μερόνυχτα και ιδιαιτέρως τον Διοικητή κύριο Δημήτρη Γεωργανά, ο οποίος σε συνεργασία με τον κατασκευαστή του κτηρίου κατάφερε να σώσει το μέρος που σήμερα είναι όρθιο, αλλιώς θα είχε καταρρεύσει ολοκληρωτικά.

Τον τοπικό Τύπο και τα κανάλια, που με ζεστασιά και απόλυτη διακριτικότητα, χωρίς να μας φέρουν σε δύσκολη θέση ούτε μια στιγμή, κάλυψαν το γεγονός.

Την κεντρική διοίκηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που έστειλε επί τόπου κλιμάκιο στελεχών της, να μας δηλώσει ότι είναι δίπλα μας για όποια βοήθεια και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Τον κατασκευαστή του κτηρίου, τους προγραμματιστές των Η/Υ, τους μηχανικούς, ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, συντηρητές, υδραυλικούς, που από την πρώτη στιγμή δίνουν μάχη για να λειτουργήσουμε πρόχειρα και να σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί.

Τον Γιάννη Κοτταρίδη και τον γιο του, τους χειριστές των μηχανημάτων απομάκρυνσης των καμένων προϊόντων, που εργάστηκαν σκληρά για τέσσερις ημέρες διευκολύνοντας αφάνταστα το έργο των πυροσβεστών στην τελική κατάσβεση της φωτιάς.

Τους πελάτες μας που παρά την αναστάτωση που τους δημιουργήσαμε, στάθηκαν δίπλα μας με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Τους προμηθευτές μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δήλωσαν αμέσως τη συμπαράστασή τους.

Τους συναδέλφους της περιοχής μας και τους μεταφορείς, που μας πρότειναν βοήθεια με διάθεση χώρου και αυτοκινήτων για να διευκολύνουν τη λειτουργία της εταιρείας τις πρώτες ώρες.

Ολους τους γνωστούς και αγνώστους, που με μία επίσκεψη, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μια αγκαλιά, βρέθηκαν δίπλα μας για να απαλύνουν τον πόνο μας και να δηλώσουν ότι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστούμε.

Ολοι εσείς μας δώσατε μεγάλη δύναμη και κουράγιο, να βγούμε τριάντα ώρες μετά την εκδήλωση της φωτιάς, με τα φορτηγά που είχαν εμπορεύματα και να κάνουμε διανομή.

Τώρα η εταιρεία λειτουργεί στο 10% των δυνατοτήτων της, υποσχόμαστε ότι έως το τέλος Φεβρουαρίου θα λειτουργούμε στο 50% και μέχρι το Πάσχα θα είμαστε σε πλήρη λειτουργία.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Εκ μέρους της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ Α.Ε."

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ


NEWSLETTER