Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 15:57

Πράσινο φως από Καραμανλή για Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη

Γράφτηκε από την
Πράσινο φως από Καραμανλή για Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη

 

Την αναγνώριση της σημασίας του οδικού άξονα Καλαμάτας-Ριζόμυλου-Πύλου-Μεθώνης στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας και τη διαβεβαίωση για την προώθηση των διαδικασιών υλοποίησής του έργου έδωσε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής στο δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρη Καραλή.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, του Γενικού Διευθυντή Δημοσίων Έργων κ. Γιάννη Καρνέση και Συμβούλων του Υπουργού, ο κ. Καραμανλής παρείχε τη διαβεβαίωση τήρησης του χρονοδιαγράμματος που προβλέπεται , χωρίς καμία απόκλιση, πράγμα που αναγνωρίστηκε και από τους παριστάμενους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Καφαντάρης αναφέρθηκε με έμφαση στην αναγκαιότητα του έργου και στην πολυετή πορεία που ακολουθήθηκε μέχρι να φτάσει στο σημερινό στάδιο υλοποίησης, ενώ, από την πλευρά των ξενοδόχων, ο κ. Καραλής, ανέπτυξε τη σημαντική συμβολή του οδικού άξονα στη βελτίωση της προσβασιμότητας των επισκεπτών στις περιοχές τουριστικής σημασίας με προφανή αναπτυξιακά οφέλη για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου - Νέστορος σημειώνεται ότι "για το έργο έχει εκφράσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε τόσο η σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό όσο και η προηγούμενη στις 24 Ιουλίου με παράγοντες του Υπουργείου".


NEWSLETTER