Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 16:44

Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα

Σημαντικές εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου του και αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες στην Καλαμάτα ο ΔΕΔΔΗΕ με εργολαβίες του.

Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από την τοπική υπηρεσία του Διαχειριστή:
1) Πριν από 10 ημέρες ολοκληρώθηκε το δίκτυο υπογειοποίησης της οδού Ακρίτα με την αποξήλωση του εναερίου δικτύου χαμηλής τάσης. Παρέμειναν μόνο κάποιοι στύλοι χαμηλά προς την Παραλία, καθώς δίνουν ρεύμα στο δημοτικό φωτισμό σε παρόδους. Το έργο αυτό ήταν της τάξης των 45.000 ευρώ και υλοποιήθηκε με εργολαβία του ΔΕΔΔΗΕ.
2) Χθες στην οδό Φραντζή, δίπλα στο περίπτερο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, ξηλώθηκε ο εναέριος υποσταθμός, καθώς έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί υποσταθμός κόμπακτ. Και αυτό είναι έργο της τάξης των 45.000 ευρώ που πραγματοποιήθηκε με εργολαβία του ΔΕΔΔΗΕ.
3) Στην οδό Ιατροπούλου, στο έργο ολοκλήρωσης της πεζοδρόμησης που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας με εργολαβία του, στο πλαίσιο υπογειοποίησης του δικτύου και αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής, αποξηλώνεται το εναέριο δίκτυο. Η παρέμβαση γίνεται από εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ και πληρώνεται από το Δήμο Καλαμάτας. Η εγκατάσταση του υπόγειου δικτύου στην περιοχή έχει γίνει με εργολαβία του ΔΕΔΔΗΕ εδώ και χρόνια.


NEWSLETTER