Huawei MediaPad M5: Το tablet που “παντρεύει” την διασκέδαση και την εργασία!

Οι σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και οι ανάγκες του σύγχρονου χρήστη απαιτούν την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία σε οποιαδήποτε στιγμή, σε κάθε μέρος και κάτω από όλες τις συνθήκες.

Αυτό το κενό ήρθαν να καλύψουν τα tablet, τα οποία προσφέρουν φορητότητα, μεγάλη οθόνη για την άνετη παρακολούθηση και μεγαλύτερη μπαταρία. Όσο το περιεχόμενο αυξάνεται, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις των χρηστών, οι οποίοι ζητούν την απόλυτη εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ευκολία.

Αυτή ακριβώς την ανάγκη ήρθε να καλύψει το νέο MediaPad M5 της Huawei, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών. Με βασικό γνώμονα την καλύτερη εμπειρία κατά την ανάγνωση, την αναπαραγωγή μουσικής, την  παρακολούθηση ταινιών και το gaming, το tablet διαθέτει χαρακτηριστικά όπως υψηλής ποιότητας οθόνη, επαγγελματικό σύστημα ήχου και μπαταρία κορυφαίων επιδόσεων που το καθιστούν ιδανικό μέσο ψυχαγωγίας.

180206_huawei_59475_done_v2

Ταυτόχρονα, το MediaPad M5 είναι το ιδανικό εργαλείο δουλειάς για όσους δεν θέλουν συμβιβασμούς στην αξιοπιστία και την καθημερινή χρήση.

Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, το MediaPad M5 προσφέρει άνετο κράτημα ακόμα και για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα –κατά την ανάγνωση ή την παρακολούθηση μιας ταινίας. Το λεπτομερώς σχεδιασμένο αλουμινένιο σώμα του σε συνδυασμό με το Space Gray χρώμα, δίνουν στη συσκευή έναν μοναδικό και κομψό αέρα που της επιτρέπει να σταθεί επάξια σε κάθε χώρο. Το κυρτό 2,5D γυαλί που καλύπτει την πρόσοψη του tablet ενισχύει τη μοντέρνα του εμφάνιση, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ματ μεταλλικό φινίρισμα των υπολοίπων επιφανειών του σώματός του.

180206_huawei_59714_done02

Ανεξάρτητα από την χρήση για την οποία θα επιλεχθεί, το MediaPad εντυπωσιάζει και με την ποιότητα του ήχου του, καθώς τα τέσσερα ηχεία που διαθέτει είναι σχεδιασμένα από την κορυφαία εταιρεία Harman Kardon, ενώ η συσκευή χρησιμοποιεί έξυπνους ενισχυτές  προγραμματισμένους για τη βέλτιστη επεξεργασία σήματος. Οι άνθρωποι της Harman Kardon, έπειτα από μια σειρά εξαντλητικών δοκιμών σε στοιχεία όπως η ακρίβεια του  treble, το βαθύ μπάσο και το επίκεντρο του ήχου, πιστοποίησαν ότι πληρούν τα ανώτατα ποιοτικά κριτήρια, προκειμένου ο κάτοχος του Huawei MediaPad M5 να απολαύσει κορυφαία μουσική και βίντεο με τέλειο ήχο όπου και όποτε θέλει, για να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει και να χαλαρώσει.

180206_huawei_58792_done

Εκτός όμως από την ακουστική εμπειρία αντίστοιχα κορυφαία  είναι και η οπτική εμπειρία του χρήστη, ο οποίος έχει στην διάθεση του μια υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας IPS 2K οθόνη, ικανή να προβάλλει φυσικά και ζωντανά χρώματα. Η ανάλυσή της, 2560 x 1600 pixels, προσφέρει μία  εντυπωσιακή πυκνότητα 280 pixels ανά ίντσα (ppi) που με τη σειρά της εγγυάται απόλυτα ευκρινείς εικόνες, προκειμένου ο χρήστης να απολαύσει εκπληκτικές εμπειρίες όχι μόνο κατά την παρακολούθηση ταινιών αλλά κυρίως κατά την ανάγνωση.

Με μία τόσο υψηλή ανάλυση, οι γραμματοσειρές και οι φωτογραφίες στα ψηφιακά περιοδικά και έγγραφα φαίνονται όπως πρέπει, δίχως να κουράζουν τα μάτια –κάτι για το οποίο μεριμνά η λειτουργία Eye Comfort που βελτιστοποιεί τις παραμέτρους προβολής, μέρα και νύχτα. Η λειτουργία Eye Care διασφαλίζει πως οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσουν για τις συνέπειες της πολύωρης χρήσης του tablet για τα μάτια τους,  κάνοντας την κατανάλωση ψηφιακού περιεχομένου ακόμα πιο άνετη. Ιδιαίτερα κομβικός είναι και ο ρόλος του συστήματος ClariVu 5.0 το οποίο διασφαλίζει μέσω μιας σειράς αλγορίθμων πως κατά την αναπαραγωγή βίντεο, η εικόνα παραμένει καθαρή και ευκρινής ανεξαρτήτως συνθηκών προβολής.

Αναφερόμενος στο MediaPad M5, o Πέτρος Δρακόπουλος, Διευθυντής Marketing της Huawei στην Ελλάδα, ανέφερε πως “ακούγοντας τις γνώμες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, αντιληφθήκαμε ότι η κατανάλωση περιεχομένου στα smartphones και τα laptops δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο θα έπρεπε, καθώς οι συγκεκριμένες συσκευές δε δημιουργήθηκαν για αυτόν τον λόγο. Έτσι, προκαλέσαμε τους εαυτούς μας να  δημιουργήσουμε ένα tablet το οποίο θα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για  την ψυχαγωγία και τη χαλάρωση του χρήστη χωρίς παραχωρήσεις”.

“Όλοι χρειάζονται στιγμές χαλάρωσης και στην Huawei πιστεύουμε ακράδαντα πως τίποτα δε θα πρέπει να παρεμβάλλεται μεταξύ των χρηστών και της ψυχαγωγίας τους. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το MediaPad M5, ένα tablet που δεν έχει αντίπαλο σε ό,τι αφορά την εμπειρία που προσφέρει κατά την ανάγνωση, την αναπαραγωγή μουσικής και την παρακολούθηση βίντεο. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι γι’ αυτό”, τόνισε ο κ. Δρακόπουλος

Εξίσου βασικό με τα κορυφαία χαρακτηριστικά σε ένα tablet όπως το MediaPad M5, είναι και η μπαταρία του, η οποία θα πρέπει να επιτρέπει τόσο την απρόσκοπτη λειτουργία για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όσο και την γρήγορη φόρτιση. Εφοδιασμένο με μια μεγάλη μπαταρία 7500 mAh, ενεργειακά αποδοτικά υποσυστήματα και λογισμικό έξυπνης  διαχείρισης πόρων, το tablet της Huawei προσφέρει έως και 12 ώρες συνεχούς  αναπαραγωγής βίντεο. Τα παραπάνω πλαισιώνονται και από τεχνολογία ταχείας φόρτισης που καθιστά δυνατή την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του MediaPad M5 σε μόλις 2,9 ώρες.

Στην καρδιά του Huawei MediaPad M5 χτυπάει ο Kirin 960, ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό δε με τις μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες της συσκευής (7500 mAh) και την τεχνολογία Huawei QuickCharge, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Το MediaPad M5 “τρέχει” μια τροποποιημένη έκδοση του Android 8.0, για την περαιτέρω  ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει  δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου.

Επιπρόσθετα, το Huawei MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0 της Huawei,  προσφέροντας έτσι μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ