Η ΗΡΩΙΔΑ – δημόσιος υπάλληλος της Σάμου!

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία, στα χρόνια της κρίσης, στάθηκε απέναντι στο ελληνικό δημόσιο και κυρίως στους ανθρώπους που το υπηρετούν σε μια προσπάθεια να «χρεωθούν» το μεγαλύτερο μέρος των συνεπειών της.

Είδαμε και διαβάσαμε απίστευτα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια αδιαφορώντας πολλές φορές για το γεγονός ότι πίσω από τις λέξεις κρύβονται άνθρωποι με οικογένειες, άνθρωποι που μπορεί μέχρι «χθες» να ήταν ακόμη και κολλητοί μας φίλοι.

Αδιαφορήσαμε, ως κοινωνία, επίσης για το γεγονός ότι πολλές φορές «πέσαμε» στα «χέρια» ενός δημόσιου υπαλλήλου ο οποίος δεν είχε τα χαρακτηριστικά του «τέρατος» και ο οποίος ευγενικά μας εξυπηρέτησε σε ένα σοβαρό πρόβλημα μας ή ακόμη μπορεί να μας έσωσε ακόμη και την ίδια μας τη ζωή αν μιλάμε για την περίπτωση ενός γιατρού.

Η ΚΥΡΙΑ Δήμητρα Λάμπρου

Τους ανθρώπους αυτούς λοιπόν επιδιώκει να μας «γνωρίσει» η το MyDimosio μέσα από μια σειρά βίντεο που τιτλοφορείται  «Ήρωες του Δημοσίου».

Το πρώτο λοιπόν επεισόδιο της σειράς «Ήρωες του Δημοσίου» βρίσκεται από εχθές στο «αέρα» και ως βασική πρωταγωνίστρια έχει την μοναδική παιδίατρο που υπηρετεί σήμερα στο νησί της Σάμου και συγκεκριμένα στο δημόσιο νοσοκομείο του νησιού.

Η μοναδική λοιπόν ιατρός που καλύπτει τις ανάγκες ενός νησιού με 35.οοο κατοίκους, τόσο στην παιδιατρική, όσο και στην μαιευτική κλινική, τις τελευταίες 349 ημέρες έχει λάβει μονάχα 4 ημέρες άδεια, καθώς από τον Δεκέμβριο του 2018 δεν υπάρχει άλλος παιδίατρος!

Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η ΚΥΡΙΑ Δήμητρα Λάμπρου είναι μητέρα 4 παιδιών!

Ελπίζουμε να μην αναρωτιέστε γιατί γράφουμε το ΚΥΡΙΑ με όλα τα γράμματα κεφάλαια. Δείτε το βίντεο στο MyDimosio και κρατείστε μόνο μια αναφορά της ΚΥΡΙΑΣ Λάμπρου: «Τι δουλειά μου κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ