Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΜΕ: «Τραμπούκος ο Γιάννης Πανδής» - Πανδής: «Θα τους κάνω μήνυση, δεν έγινε απολύτως τίποτα»

ΠΑΜΕ
26 Μαρτίου 2020 / 15:34

Για επίθεση σε εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ της Λευκίμμης κατηγορεί το ΠΑΜΕ τον επικεφαλής της παράταξης «Νότια Κέρκυρα Πολιτών», με τον Γιάννη Πανδή να χαρακτηρίζει όλα όσα για τα οποία τον καταγγέλλουν «ασύστολα ψεύδη και σκευάσματα»

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ).  Για τραμπουκισμούς καταγγέλλει τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νότια Κέρκυρα Πολιτών», Γιάννη Πανδή, το ΠΑΜΕ και ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Γιάννης Πανδής φέρεται να συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο στους εργαζόμενους σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Λευκίμμης υποστηρίζοντας ότι το κατάστημα δεν τηρούσε το -προβλεπόμενο από την κυβέρνηση- ωράριο λειτουργίας απαιτώντας παράλληλα να μείνει ανοιχτό μέχρι στις 11 το βράδυ και απειλώντας ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ΠΑΜΕ, ο Γιάννης Πανδής κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, καθώς και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το enimerosi.com επικοινώνησε με τον Γιάννη Πανδή, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό τονίζοντας ότι θ' ακολουθήσει τη νομική οδό και χαρακτηρίζοντας όλα όσα αναφέρονται στην καταγγελία του ΠΑΜΕ «σκευάσματα και ασύστολα ψεύδη».

«Πήγα να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και το κατάστημα ήταν -άγνωστο για ποιον λόγο- κλειστό. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να πάω την επομένη, ημέρα Κυριακή, το πρωί, καθώς σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί τα σούπερ μάρκετ θα ήταν ανοιχτά. Δεν υπήρξε καμία διαμάχη ή περιστατικό τραμπουκισμού με κάποιον υπάλληλο, αν και ερωτήθηκα από κάποιους γιατί επέλεξα να πάω για ψώνια Κυριακή. Τους εξήγησα πολύ απλά ότι την προηγούμενη μέρα το σούπερ μάρκετ ήταν κλειστό, άρα δεν είχα επιλογή...» είπε στο enimerosi.com ο επικεφαλής της παράταξης «Νότια Κέρκυρα Πολιτών», ο οποίος ξεκαθάρισε πως:

«Θα κινηθώ νομικά, διότι πρόκειται για σκευάσματα και ασύστολα ψεύδη! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε όλο αυτό... Τους καλώ, λοιπόν, να πουν δημοσίως τα ονόματα των υπαλλήλων εκείνων που εγώ τους τραμπούκισα».