Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιώργος Καρύδης: Θεσμική εκτροπή στην Κέρκυρα

Δημοτικό Συμβούλιο
31 Ιανουαρίου 2019 / 14:35

Όσα συνέβησαν για μια ακόμη φορά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι φαινόμενα βαθιάς κοινωνικής παρακμής και ακραίας θεσμικής εκτροπής.

Ελάχιστοι κάτοικοι της Λευκίμμης με περισσή θρασύτητα και αυθάδη προκλητικότητα παρεμπόδισαν τη συνεδρίαση του ΔΣ εκτοξεύοντας ύβρεις, απειλές,  χυδαίες προσβολές και χειρονομίες κατά του Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.
Στόχος υπήρξε η παρεμπόδιση της λειτουργίας του Δήμου Κέρκυρας.  Η ματαίωσης της λήψης σημαντικών αποφάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο πέτυχε χάρη στον πολιτικό κυνισμό των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης να απουσιάσουν από την συνεδρίαση. Η κ. Υδραίου, ο  κ. Τρεπεκλής  και η ΛΑ.ΣΥ. έχουν την ψευδαίσθηση ότι με τη θεσμική εκτροπή που έχει προκληθεί θα έχουν μικροπαραταξιακά οφέλη. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ. που και με δική τους ευθύνη δεν πραγματοποιείται, συνιστά ανεπανόρθωτη βλάβη για τα φλέγοντα ζητήματα της Κέρκυρας και την τοπική οικονομία. Τη ζημιά που γίνεται θα την βρουν και οι ίδιοι μπροστά τους.
Για άλλη μια φορά όμως ξεχνούν πως ο κερκυραϊκός λαός έχει και νου και γνώση. Σύντομα θα δώσει τις απαντήσεις του.
Κέρκυρα 31 Ιανουαρίου 2019
                                                                Γιώργος Καρύδης
                                                                 Αντιδήμαρχος
                                                                  Μέσης Κέρκυρας