Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε. εξελέγη η Ρόδη Κράτσα

ΕΝ.Π.Ε.
19 Nov 2019 / 10:09

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων θα είναι μέλος της Ε.Ε. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, μετά τις εκλογές που έγιναν χθες στην Αθήνα

ΑΘΗΝΑ. Ως μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) εξελέγη η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης.

Η κα Κράτσα έλαβε 20 ψήφους στις σχετικές αρχαιρεσίες, όσες και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και εκείνος της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χρήστος Μέτιος. Οι τρεις τους, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος έλαβε 22 ψήφους, θα είναι τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝ.Π.Ε., με τον Γιώργο Πατούλη (Περιφερειάρχης Αττικής) να εκλέγεται Α' Αντιπρόεδρος, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, να εκλέγεται Β' Αντιπρόεδρος. Γενικός Γραμματέας της Ε.Ε. εξελέγη ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ενώ Ταμίας θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.

Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, εξελέγη με ευρύτατη πλειοψηφία, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.