14.1 C
Serres

Δενδροφύτευση από τους εργαζόμενους της Κρι Κρι στη λίμνη Κερκίνη (video)

Date:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου εθελοντική δενδροφύτευση στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης από τους εργαζόμενους της Κρι Κρι, σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης της περιοχής.

 

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πενταετούς προγράμματος ΕΚΕ «Γαλακτικό Χωριό» που έχει δημιουργήσει η Κρι Κρι σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης, με στόχο τη στήριξη της περιοχής, καθώς και τη συνεισφορά στο έργο και την αποστολή του Φορέα.

λίμνη Κερκίνη κρικρι

Οι εργαζόμενοι της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας φύτευσαν πάνω από 350 μοσχεύματα από άγριες ιτιές, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της βιοποικιλότητα της περιοχής.

 

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στις δράσεις δενδροφύτευσης, δήλωσε σχετικά:

«Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί μία από τις βασικές αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η Κρι Κρι όλα αυτά τα χρόνια. Μέλημά της εταιρείας ήταν και είναι να λειτουργεί πάντα με κοινωνική ευαισθησία. Δεσμευόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε και άλλες αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον, έχοντας πάντα τη στήριξη των εργαζομένων μας».

 








λίμνη Κερκίνη κρικρι1

Το πρόγραμμα ΕΚΕ «Γαλακτικό Χωριό» βρίσκεται σε εξέλιξη με συνεχείς δράσεις στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης και της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα, η οποία παρέχει την πρώτη ύλη για τα προϊόντα Κρι Κρι, προσφέροντας μοναδικό φυσικό πλούτο και πλούσιες σε βιταμίνες τροφές. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή περιφράξεων για την υποστήριξη των αποικιών των πουλιών στο παραποτάμιο δάσος της Λίμνης Κερκίνης, μία περιοχή που φιλοξενεί περισσότερα από 300 είδη πουλιών. Στόχος του προγράμματος είναι η προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας και η ανάδειξη του απαράμιλλου κάλους και του ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

 

λίμνη Κερκίνη κρικρι2

 

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

 

 

ΕλλάδαΔενδροφύτευση από τους εργαζόμενους της Κρι Κρι στη λίμνη Κερκίνη (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ισχυροί σεισμοί τώρα, έγιναν αισθητοί στην Αττική 

Σεισμός έγινε αισθητός πριν από λίγη ώρα στην Αττική....

Φρίκη στην Καρδίτσα: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης

Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, άνω των 80 ετών, στο...

Καβάλα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του...

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Σήμερα η απόφαση του ΜΟΔ για τους 26 κατηγορούμενους

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα