15.4 C
Serres

Δυναμικό παρών δίνει ο δήμος Σερρών στην 5η Serexpo(φωτο)

Date:

Με λαμπρότητα και με παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και επισήμων, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια της 5ης SEREXPO στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

 

Τον Αγιασμό, τέλεσαν οι Μητροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος και Σιδηροκάστρου Μακάριος, οι οποίοι και λάμπρυναν με την παρουσία τους την τελετή. Το «παρών», έδωσαν (μεταξύ άλλων) οι Υπουργοί και οι βουλευτές του Νομού, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Σερρών μαζί με στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

 

Στην ομιλία του, που ακολούθησε μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, καλωσορίζοντάς τους στην SEREXPO και τονίζοντας τη σημασία της Έκθεσης για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του τόπου μας.

 

serexpo χρυσαφης epiloges tv

Παράλληλα, ο κ. Χρυσάφης εξήρε τη συνεργασία των θεσμικών φορέων του Νομού Σερρών, η οποία και ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας για τη φετινή SEREXPO.

 








 

Αμέσως μετά το πέρας των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Σερρών ξενάγησε τους επισήμους στο Περίπτερο 11, όπου ο Δήμος Σερρών έδωσε και σήμερα δυναμικό «παρών». Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές τεσσάρων σχολείων κέρδισαν τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας δράσεις εκπαιδευτικής καινοτομίας. Πρόκειται για τα 13ο και 20ο Δημοτικά, τα οποία, μαζί με το 3ο Λύκειο Σερρών, συμμετέχουν στο πρόγραμμα «F1 In Schools», καθώς και το 3ο Δημοτικό, το οποίο συμμετέχει σε διαγωνισμό ρομποτικής. Τα παιδιά, απέσπασαν τα θερμά συγχαρητήρια Υπουργών και βουλευτών που επισκέφθηκαν το Περίπτερο, ενώ απέδειξαν στην πράξη ότι, με πνεύμα συνεργασίας, μπορεί να επιτευχθεί κάθε στόχος.

 

Έπειτα και απ’ τη φετινή επιτυχία της SEREXPO, που για πρώτη φορά διοργανώθηκε με τη συμμετοχή και του Δήμου Σερρών, το επόμενο «στοίχημα» είναι πλέον η ενίσχυση του θεσμού, η οποία και θα οδηγήσει στην περαιτέρω ανάδειξη και εξωστρέφεια του Νομού Σερρών. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχει ήδη δεσμευτεί ότι θα εργαστεί η Δημοτική Αρχή, η οποία και θα πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται, ούτως ώστε η SEREXPO να επιστρέψει του χρόνου ακόμη πιο αναβαθμισμένη.

 

 

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΔυναμικό παρών δίνει ο δήμος Σερρών στην 5η Serexpo(φωτο)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μπέος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»

Ο δήμαρχος Βόλου καταγγέλλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για «ανεξήγητη...

Αλλάζει το καταστατικό του ΟΤΘ- Προς πεζοδρόμηση η Αγία Σοφίας

Για την αλλαγή του καταστατικού του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης,...

Δενδροφυτεύσεις σε δύο λόφους του Αλίμου χάρη στην πρωτοβουλία «75UN – 75 Trees UNAI SDG7»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «75UN – 75 Trees UNAI...

Οδηγίες του ΥΠΕΣ στους δημάρχους για τα ΚΕΠ

Οδηγίες για τη λειτουργία και οργάνωση των Κέντρων Εξυπηρέτησης...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα