10.9 C
Serres

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Σερρών Θεόδωρου Αραμπατζή στο ΤΕΦΑΑ Σερρών

Date:

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με την Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών Κατερίνα Μουρατίδου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κος Αραμπατζής ανέφερε πως είναι τιμή που βρίσκεται το ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες και τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει το ΤΕΦΑΑ στο Νομό Σερρών. Επίσης δήλωσε πως η δημοτική αρχή έδειξε καλά δείγματα γραφής στην συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεσμεύθηκε να συνεχίσουν να είναι δίπλα στο ΤΕΦΑΑ Σερρών.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ιδρύματος Κατερίνα Μουρατίδου ανέφερε ότι όντως η δημοτική αρχή έδειξε δείγματα γραφής και υπάρχει θετικό πρόσημο στην συνεργασία τους. Ακόμη, τόνισε πως το τμήμα πρέπει να δείξει τι αξίζει για το Νομό, πως το ΤΕΦΑΑ Σερρών παράγει επιστήμονες και ότι τα τελευταία 5 χρόνια γίνεται προσπάθεια το ΤΕΦΑΑ Σερρών να γίνει πόλος έλξης στα Βαλκάνια.

Στη συνέχεια η κα Μουρατίδου μίλησε για σύμπραξη με τον Δήμο Σερρών με ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στέργιος Γαλάνης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρέντος Ηλίας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρυσοβαλάντης Φωτιάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Καραστογιάννης και η υποψήφιος δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μιγδαλιά.

 








 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ epiloges tv 1

 

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΕπίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Σερρών Θεόδωρου Αραμπατζή στο ΤΕΦΑΑ Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δενδροφυτεύσεις σε δύο λόφους του Αλίμου χάρη στην πρωτοβουλία «75UN – 75 Trees UNAI SDG7»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «75UN – 75 Trees UNAI...

Οδηγίες του ΥΠΕΣ στους δημάρχους για τα ΚΕΠ

Οδηγίες για τη λειτουργία και οργάνωση των Κέντρων Εξυπηρέτησης...

Συνελήφθη τη νύχτα ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος- Κατατέθηκε μήνυση από δημοτικό σύμβουλο

Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά...

Τα πλάνα της διοίκησης Αγγελούδη για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια σε όλη την πόλη

Με τις παρεμβάσεις στον άξονα της Αριστοτέλους και στο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα