18.1 C
Serres

H Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων τίμησε τον Μιχάλη Τσαρτσίδη και τον Δημήτριο Αναστασιάδη

Date:

Στην κατάμεστη αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» η Ομοσπονδία Σερραικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης έκοψε την Βασιλόπιτά της για το 2020.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ τίμησαν κατά την εκδήλωση δυο Σερραίους.

 

Τον αείμνηστο Τερπνιώτη ιδρυτή της FIBRAN και μεγάλο ευεργέτη Δημήτριο Αναστασιάδη και τον Σιδηροκαστρινό Τσαρτσίδη Μιχάλη ιδρυτή του ομώνυμου Ιστορικού, και Λαογραφικού Μουσείου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.για την προσφορά του στην Ιστορία και τον Πολιτισμό!

 

Την Τιμητική Πλακέτα του αειμνήστου την παρέλαβε η κόρη του κ.Μαρία Αναστασιάδου με τον εγγονό και διάδοχο.

Την Τιμητική Πλακέτα του την παρέλαβε ο ίδιος ο κ.Μιχάλης Τσαρτσίδης συνοδευόμενος από την εγγονή του Ελένη .

 

Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων τίμησε τον Μιχάλη Τσαρτσίδη2

Την απονομή την έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Σαμαράς που μαζί με τον Γραμματέα κ. Παναγιώτη Μαλούδη είχαν την παρουσίαση της εκδήλωσης και την όλη διοργάνωση με όλα τα μέλη του ΔΣ.

 

Για τον Δημήτριο Αναστασιάδη μίλησε ο Πρόεδρος των Τερπιωνοτών Τσικάλας Γεώργιος και για τον Μιχάλη Τσαρτσίδη η Πρόεδρος Σιδηροκαστρινων Θεσσαλονίκης κ. Βασιλική Σπάση ενώ παράλληλα στην γιγαντοθόνη προβαλλόταν σχετικά βίντεο.

Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων τίμησε τον Μιχάλη Τσαρτσίδη3








 

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου (καταγωγή Πεντάπολη), οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης και Σταμάτης Σιμόπουλος (Καταγωγή Α.Πορόϊα) , ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπερειφεριάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η Αντιπερειφεριάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Βισαλτίς Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θας/νίκης Δρόσος Τσαβλής, ο Αντιδήμαρχος Οικ. Θες/νίκης Μιχαήλ Κούπκας (καταγωγή Σιδηρόκαστρο) και όλοι οι Πρόεδροι των Συλλόγων της Ομοσπονδίας με τα μέλη των Δ.Σ. τους ήταν εκεί και τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και με τον χαιρετισμό τους την εκδήλωση και τους δυο διακριθέντες Σερραίους Αναστασιάδη και Τσαρτσίδη για το έργο τους.

 

Από την οικογένεια του Δ. Αναστασιάδη παρέστησαν η κόρη του Μαρία με τον γιο της.

 

Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων τίμησε τον Μιχάλη Τσαρτσίδη4

Από την οικογένεια του Μ. Τσαρτσίδη παρέστησαν η σύζυγός Άννα , ο γιός Σπύρος με την σύζυγό του Ιωάννα-Ελισάβετ και την κόρη τους Ελένη και η εγγονή της αδερφής του Μιχάλη Φωτεινής πετυχημένη Νομικός Μαρία Τσαβλίδου με την κόρη της!

Ήταν όλα άψογα οργανωμένα από την Ομοσπονδία τιμώντας όλους τους παρισταμένους δίδοντας το κύρος και την σοβαρότητα που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο κόσμος όλος έφυγε ευχαριστημένος από την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας αλλά και γεμάτος συγκίνηση και περηφάνια για τους άξιους συμπατριώτες Σερραίους τον αείμνηστο Τερπιώτη Αναστασιάδη Δημήτριο και τον Σιδηροκαστρινό Μιχάλη Τσαρτσίδη!

 

 

Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων τίμησε τον Μιχάλη Τσαρτσίδη5

ΠολιτισμόςH Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων τίμησε τον Μιχάλη Τσαρτσίδη και τον Δημήτριο Αναστασιάδη

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα στην «Ακαδημία Πλάτωνος»

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να...

Το αρχαίο θέατρο της Θάσου αποκαταστάθηκε με το φημισμένο λευκό μάρμαρο του νησιού

Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει πραγματικά τον επισκέπτη καθώς ντύθηκε...

Τζέσικα Λανγκ: Η αδέσμευτη γυναίκα -και πανέμορφη σταρ- έγινε 75 χρόνων

Μπήκε στα κινηματογραφικά πλατό ως μία πανέμορφη γυναίκα, που...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα