20.3 C
Serres

Κατερίνα Βισέρη: Εξομολογήθηκε τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία – “Είχα φτάσει 39 κιλά…” (VIDEO)

Date:

Την Κατερίνα Βισέρη φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”. Το μοντέλο, που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή στο GNTM, μίλησε για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία,

 

πώς έφτασε να ζυγίζει 39 κιλά με ύψος 1μ.76, αλλά και πώς κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα.

 

«Τον Μάρτιο του 2018 ζύγιζα 39 κιλά. Εμένα μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη και μη σου πω ότι ήθελα και λίγο παραπάνω. Με έκανε να ελέγχω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι ο καθημερινός έλεγχος. Έπρεπε κάθε μέρα να βγάζω μια φωτογραφία για να έχω στο μυαλό μου ότι… παραμείναμε στα ίδια κιλά, συνεχίζουμε.

Στα 14-15 άρχισα τις δίαιτες, έκοβα βασικά γεύματα, δεν έτρωγα πια μαζί με τους γονείς μου, έβρισκα δικαιολογίες, έλεγα ψέματα. Μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω Νομική, όπου και έμενα μόνη μου και μπορούσα να ελέγχω εγώ το τι τρώω.

Ανέκαθεν είχα θέμα με την εμφάνισή μου. Με ενδιάφερε αυτό που βλέπω στον καθρέφτη να πληροί το δικό μου πρότυπο. Ήθελα να έχω αδύνατα, σκελετωμένα πόδια πάντα, δεν είχα άλλα θέματα θεωρώ με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος. Κορόιδευα χρόνια τον εαυτό μου, αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει. Εκείνη τη μέρα ένιωθα χοντρή με αυτό το δερμάτινο, θεωρούσα ότι με παχαίνει.








Πήρα το πτυχίο μου μόνο με νερό και καρπούς. Ξεκινάς πιο απλά, με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου πιο υγιεινές τροφές. Μετά κόβεις κάποια σνακ, μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά ξεκινάς με ένα γεύμα την ημέρα. Και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα κι έτρωγα ένα μήλο την ημέρα, μια σαλάτα την ημέρα.

Το 2018 είχα πολύ σοβαρά θέματα, απώλεια μνήμης, δεν μπορούσα καθόλου να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Είχα γαστρεντερικά θέματα, δεν μπορούσα να φάω τίποτα πια χωρίς να με ενοχλήσει. Είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας με το έντερο, έχασα σχεδόν τα 2/3 των μαλλιών μου, το δέρμα πάντα ξερό, είσαι πολύ χλωμή, ταχυπαλμία, θέματα με τη χολή, χαλάνε τα δόντια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Βισέρη.

 

πηγή thestival.gr

 

 

ΕλλάδαΚατερίνα Βισέρη: Εξομολογήθηκε τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία – "Είχα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο στην Πάτρα

Ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, 17 ετών, υπέστη ηλεκτροπληξία...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο- φωτογραφίες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εύβοια....

Υπ. Παιδείας: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- Όλα τα ονόματα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις...

Υπ. Παιδείας: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης- Όλα τα ονόματα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται οι...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα