25.4 C
Serres

Μιχάλης Τσελέπης: Ανύπαρκτη η Αγροτική Πολιτική από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Date:

Ο Υπεύθυνος Αγροτικής Πολιτικής & Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μιχάλης Τζελέπης πραγματοποίησε επίσκεψη την Τρίτη 12 Ιουνίου 2019, σε περιοχές, στις οποίες η χαλαζόπτωση προξένησε σοβαρές καταστροφές στην αγροτική παραγωγή, όπως π.χ. η Αλιστράτη.

 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής αφού είδε και συνομίλησε με τους παραγωγούς του κάμπου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Είναι θλιβερή και συνάμα άκρως επικίνδυνη η κατάσταση, η οποία αντιμετώπισα σήμερα. Αιτούμαι από τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν άμεσα του θέματος και να ξεκινήσει ο ΕΛΓΑ εδώ και τώρα την καταγραφή και την έγκαιρη, γρήγορη και άμεση αποζημίωση των αγροτών από τον ΕΛΓΑ.

Η έκταση των ζημιών είναι μεγάλη και οι αγρότες-παραγωγοί έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα στην εσοδεία τους. Επιβάλλεται η άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποκατάσταση του προβλήματος διαφορετικά οι παραγωγοί κινδυνεύουν να χάσουν αν όχι ολόκληρο, σίγουρα μεγάλος μέρος της φετινής παραγωγής τους».








Επίσης, ο κ. Τζελέπης βρέθηκε διαδοχικά στα χωριά Άνω και Κάτω Μητρούση, Προβατάς, Καλά Δέντρα και Μονοκλησσιά, στα οποία όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε: «Η ανυπαρξία της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί σε κάθε μέρος και σε γωνιά του Νομού Σερρών. Είναι έκδηλη και πρωτοφανής η εγκατάλειψη των ανθρώπων της υπαίθρου.

Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε, πολύ φοβάμαι, ότι ο Νομός Σερρών, σε λίγα χρόνια, θα έχει μηδαμινή αγροτική παραγωγή. Επιβάλλεται η υλοποίηση και η εφαρμογή ενός Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Αγροτικής Παραγωγής, το οποίο θα παρέχει κίνητρα και λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των παραγωγών και όχι πολιτικές εξόντωσης των αγροτών.

Μόνο το Κίνημα Αλλαγής, με το Σχέδιο Ελλάδα, διαθέτει ένα συνολικό, ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό πρόγραμμα παραγωγικής ανάπτυξης, το οποίο απαλλάσσει τους αγρότες-παραγωγούς από την φοροαφαίμαξη, την εισφοροληστρική πολιτική που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τους έχει επιβάλλει περίτεχνα, με το «έτσι θέλω», την τελευταία 5ετία». Δεσμεύομαι, ως Υπεύθυνος Αγροτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, ότι όπως όλα αυτά τα χρόνια ήμουν δίπλα στους παραγωγούς και έβρισκα πραγματικές, βιώσιμες λύσεις στα προβλήματά τους, έτσι θα συνεχίσω και τώρα».

 

 

ΠολιτικήΜιχάλης Τσελέπης: Ανύπαρκτη η Αγροτική Πολιτική από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα – Ανακοινώνεται αύξηση κατώτατου μισθού

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεδριάσει...

Σέρρες: Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα επισκεφθεί αύριο...

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Απορρίφθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα