15.2 C
Serres

Περιγραφές σοκ για τον ιερέα στην Κέρκυρα: “Με παρενοχλούσε ακόμη και στην εκκλησία”

Date:

Η υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα. Το ένα κορίτσι, που κατέθεσε μήνυση στις αρχές Σεπτεμβρίου σε βάρος του ιερέα, είναι σήμερα 16 ετών,

 

ενώ όταν έγινε γνωστό αυτό, οι γονείς 14χρονης κατέθεσαν επίσης μήνυση σε βάρος του ιερέα για ασελγείς πράξεις.

 

Tο πρώτο κορίτσι περιγράφει με λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε.

 








Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη αναφέρει ότι ντρεπόταν για όσα της έκανε ο ιερέας ένα καλοκαίρι, όταν ήταν 12 ετών. «Ασέλγησε πάνω μου εκείνο το καλοκαίρι πάνω από τρεις φορές. Ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Με παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμα και μέσα στην εκκλησία», αναφέρει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Star. Από την πλευρά της, το άλλο κορίτσι, που είναι 14 χρονών σήμερα, υποστηρίζει ότι «Ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι του μία φορά σε ηλικία εννέα ετών».

 

Τι υποστηρίζει ο ιερέας

Όταν ο ιερέας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί, την Παρασκευή, κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί εξαγριωμένοι φώναζαν εναντίον του και τελικά φυγαδεύτηκε από εκεί. Για την πρώτη μήνυση ο ιερέας, σύμφωνα με το Star, υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκαν οι κινήσεις του. «Ήμουν διαχυτικός όχι μόνο με αυτό το κορίτσι, αλλά και με άλλα παιδιά γιατί έχω αδυναμία στα παιδιά. Δεν έχω δικά μου παρά το γεγονός ότι έκανα προσπάθειες να αποκτήσω με τη γυναίκα μου. Όσα ισχυρίζεται το κορίτσι τα αρνούμαι. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του παιδιού γι’ αυτό το οποίο πιθανόν να παρεξήγησε η ανήλικη».

Πάντως, μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος των δύο κοριτσιών ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση. «Δυστυχώς για τα κορίτσια δεν πρόκειται για χειρονομίες που μπορούσαν να παρεξηγηθούν, αλλά για πράξεις, οι οποίες δεν επιδέχονται οποιασδήποτε παρερμηνείας. Με τεράστια ψυχική δύναμη απευθύνονται στην Δικαιοσύνη και αποτελούν φάρο ώστε όλα τα θύματα ασελγών πράξεων να μη διστάζουν να καταγγείλουν τέτοιες πράξεις και να μη βιώσουν άλλα παιδιά όσα οι ίδιες βίωσαν», είπε ο Ι. Α. Ρίγγας στην Τασούλα Παπανικολάου.

ΕλλάδαΠεριγραφές σοκ για τον ιερέα στην Κέρκυρα: "Με παρενοχλούσε ακόμη και στην...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο- φωτογραφίες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εύβοια....

Υπ. Παιδείας: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- Όλα τα ονόματα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις...

Υπ. Παιδείας: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης- Όλα τα ονόματα

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται οι...

Το συγκλονιστικό μήνυμα της 12χρονης από τον Κολωνό: «Γιατί με αφήσατε μόνη μου;»

Για πρώτη φορά «έσπασε» τη σιωπή της η 13χρονη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα