16.5 C
Serres

Ποια είναι η “συνταγή” του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τον Δήμο Σερρών;(video)

Date:

Ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσίασε στην εκπομπή «Meet the Chef» του ΕΝΑ Channel με τον Στέλιο Δίγκα, τη δική του «συνταγή» για τη βελτίωση των υποδομών αλλά και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης απέδειξε ότι έχει και καταπληκτικές μαγειρικές ικανότητες αφού  δημιούργησε ένα καινοτόμο πιάτο με βασικό υλικό το βουβαλίσιο κρέας που θα συζητηθεί

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, την οποία ο κ. Χρυσάφης χαρακτήρισε ευλογία για την πόλη των Σερρών και προανήγγειλε σειρά παρεμβάσεων, με έντονη την παρουσία του υγρού στοιχείου, με τη δημιουργία υδατοδεξαμενών και φραγμάτων.

 

Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής έθεσε τη βελτίωση του Τομέα της Καθαριότητας, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα μιας καθαρής πόλης, που κερδίζει τις πρώτες θετικές εντυπώσεις του επισκέπτη.

Σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί για τον κ. Χρυσάφη και η βελτίωση της νοοτροπίας των πολιτών στο ζήτημα της καθαριότητας. Άμεσα, όπως ανέφερε, θα αναπλασθούν οι είσοδοι της πόλης και θα μπει χρώμα στον αστικό ιστό, με την τοποθέτηση λουλουδιών και τη δημιουργία μικρών κήπων.

Ο νέος δήμαρχος Σερρών κατέστησε σαφές ότι δεν είναι στις προθέσεις του να αναζητήσει ευθύνες για παραλείψεις και αστοχίες που στέρησαν από το Δήμο μια καλύτερη πορεία αλλά, αντίθετα, δεσμεύθηκε να αναγνωρίσει τα βήματα που έγιναν προς την σωστή κατεύθυνση και να τα συνεχίσει.

Δεν επιζητούμε, είπε, την στείρα αντιπαράθεση αλλά παραμερίζουμε το παρελθόν και κοιτάμε το μέλλον.

Σε επίπεδο αθλητικών υποδομών γνωστοποίησε ότι είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του νέου κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, αναγνωρίζοντας την συμβολή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, ενώ επισήμανε ότι στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρώσει και το δεύτερο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του αυτοκινητοδρομίου Σερρών η δημοτική αρχή θα στραφεί σε στρατηγική συνεργασία με ιδιώτη, όπως αποκάλυψε ο κ. Χρυσάφης.

Το θέμα της στάθμευσης θ’ αντιμετωπισθεί μέσω της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολίτες και επισκέπτες να πλοηγούνται μέσα από εφαρμογή στο σημείο όπου θα υπάρχει ελεύθερος χώρος πάρκινγκ.








Η επιτυχία του εγχειρήματος εναπόκειται, κατά τον κ. Χρυσάφη και στην απόκτηση ορθολογικής κουλτούρας σχετικά με την χρήση των μεταφορικών μέσων εντός της πόλης.

Η γαστρονομία αποτελεί έναν άλλο τομέα στον οποίο σκοπεύει να επενδύσει η νέα δημοτική αρχή, σε συνδυασμό με τα αξιοθέατα που διαθέτει η περιοχή μας.

Ο δήμαρχος Σερρών εστίασε στην ποιότητα της αυτοδιοικητικής ομάδας που διαθέτει, σημειώνοντας ότι αποτελούν τα ιδανικά «συστατικά» για ένα αυτοδιοικητικό «πιάτο» που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

 

πηγή eproodos.gr

ΕλλάδαΤοπική ΑυτοδιοίκησηΠοια είναι η "συνταγή" του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τον Δήμο Σερρών;(video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δενδροφυτεύσεις σε δύο λόφους του Αλίμου χάρη στην πρωτοβουλία «75UN – 75 Trees UNAI SDG7»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «75UN – 75 Trees UNAI...

Οδηγίες του ΥΠΕΣ στους δημάρχους για τα ΚΕΠ

Οδηγίες για τη λειτουργία και οργάνωση των Κέντρων Εξυπηρέτησης...

Συνελήφθη τη νύχτα ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος- Κατατέθηκε μήνυση από δημοτικό σύμβουλο

Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά...

Τα πλάνα της διοίκησης Αγγελούδη για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια σε όλη την πόλη

Με τις παρεμβάσεις στον άξονα της Αριστοτέλους και στο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα