10.4 C
Serres

Σέρρες : Έφυγε από τη ζωή ο «μικρός Δομάζος» του Ηρακλή Αμμουδιάς

Date:

Έφυγε από τη ζωή τη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ο Ηλίας Χατζηιωαννίδης, γνωστός σε όλους από παλιά «ο μικρός Δομάζος» σε ηλικία 76 ετών , έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

 

 

Ο Ηλίας Χατζηιωαννίδης γεννήθηκε το 1942 στην Αμμουδιά Σερρών και ήταν από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές που δόξασαν την ομάδα μας και παραμένει ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του σε ηλικία 11 ετών.

Ξεχώριζε για την σωματική του διάπλαση, καθώς ήταν μικρόσωμος και ταχύτατος με ακαταμάχητη ντρίπλα. Όπως έλεγε και ίδιος δεν ξεχνούσε , όταν σε ηλικία 12 ετών (1953ή 1954) στο γήπεδο Σιδηροκάστρου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε, οι στρατιωτικοί τον πήρανε και τον σήκωσαν στους ώμους του και τον γύριζαν μέσα στο γήπεδο!

Ο Ηλίας αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Ηρακλή Αμμουδιάς αλλά και ως προπονητής.

 

 








10268564 10204749039192455 2760655182727495420 n

 

Επίσης, αγωνίστηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου , στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας αλλά και στην μεγάλη ομάδα του γηραιού Θεσσαλονίκης Ηρακλή, η συμμετοχή του εκεί αδικείται από το μοναδικό του ταλέντο.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ τον Ηλία και θα μπορούσαμε να γράφουμε πάρα πολλά γι΄ αυτόν…..ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

[ammoudiacity.blogspot.com]

 

 

ΕλλάδαΣέρρες : Έφυγε από τη ζωή ο «μικρός Δομάζος» του Ηρακλή Αμμουδιάς

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Χωρίς λεωφορεία αύριο για τέσσερις ώρες η Θεσσαλονίκη

Προειδοποιητική στάση εργασίας προκηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, το Σωματείο...

Μέσα Ιουλίου η καταβολή των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφους

Εντός τους δεύτερου 15νθήμερου του Ιουλίου θα γίνει η...

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο εφετινό “Καλάθι του Πάσχα”

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο εφετινό "Καλάθι του Πάσχα"...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα