19.3 C
Serres

Σέρρες: Επίσκεψη Θεόδωρου Καράογλου στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά (video)

Date:

“Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την συμβολή των Μακεδόνων στην επανάσταση του 1821 και ειδικότερα του επικεφαλής, αυτών Εμμανουήλ Παππά με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση”

 

τα παραπάνω ανέφερε κατά την επίσκεψή του, στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής Δημήτρη Νότα.

“Πρέπει να στείλουμε το εθνικό μήνυμα παντού ότι η Επανάσταση του ’21 ήταν Εθνική και ξεκίνησε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα” συνέχισε ο κύριος Καράογλου.

 

Ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας από την πλευρά του, τόνισε ότι θα έρθει σε επαφή με τον Οργανισμό Ελλάδα 2020 προκειμένου να προταθούν δράσεις για να γίνει ο δήμος Εμμανουήλ Παππά και η Μακεδονία ακόμη πιο γνωστό σε όλους πόσο σημαντική ήταν η παροχή της βοήθεια που δόθηκε τον Μεγάλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821.








 

Αμέσως μετά ο κύριος Καράογλου μετέβη στη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία της ΚΡΙ ΚΡΙ εκεί τον υποθέχθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Τσινάβος. Ο κύριος Τσινάβος ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών μεταξύ άλλων και για την υλοποίηση του νέου επενδυτικού προγράμματος ύψους 27 εκατ. ευρώ, με ίδια κεφάλαια, την τριετία 2019-2021 που προγραμματίζει η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι στοχεύοντας στην επέκταση της παραγωγικής της δραστηριότητας στο γιαούρτι και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων παγωτού. Παράλληλα, ανέφερε ότι η διοίκηση διερευνά την είσοδο της εταιρείας σε άλλες κατηγορίες τροφίμων που θα είναι ελληνικά, παραδοσιακά και υγιεινά. Άμεσως μετά ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις.

 

ΠολιτικήΣέρρες: Επίσκεψη Θεόδωρου Καράογλου στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα – Ανακοινώνεται αύξηση κατώτατου μισθού

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεδριάσει...

Σέρρες: Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα επισκεφθεί αύριο...

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Απορρίφθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα