23.6 C
Serres

Σέρρες: Mπλόκο σε λεωφορείο που μετέφερε μετανάστες- Τι δήλωσε από Σέρρες ο Μάκης Βορίδης για το άσυλο(video)

Date:

Μπλόκο σε λεωφορείο που μετέφερε 18 πρόσφυγες και μετανάστες, οικογένειες και παιδιά έστησε ομάδα Σερραίων που είχαν συγκεντρωθεί τα ξημερώματα στα διόδια του Στρυμονικού αντιδρώντας στην έλευση νέων αλλοδαπών στην Π.Ε. Σερρών.

 

Το λεωφορείο όπως βλέπετε και στο βίντεο αποχωρεί αλλά λίγο αργότερα επιστρέφει και συνεχίζει την κανονική του πορεία με τελικό προορισμό ξενοδοχείο στην πόλη του Σιδηροκάστρου που θα τους φιλοξενήσει.

 

Σύμφωνα, με πληροφορίες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχουν εγκατασταθεί συνολικά 120 άτομα. Ο αριθμός αυτός είναι συγκεκριμένος ούτε αυξάνεται αλλά ούτε και μειώνεται.

 

ΒΟΡΙΔΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ

 

Από τις Σέρρες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στο Νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ασύλου και όσοι δεν δικαιούνται να οδηγηθούν σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και εν συνεχεία να ακολουθήσει η επαναπροώθησή του στην Τουρκία στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση








 

Τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν σε Σέρρες και Γιαννιτσά όπου μεταφέρονται αιτούντες άσυλο σχολιάσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δήλωσε στον Σκάι ότι πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, ενώ η μετακίνηση από τα νησιά γίνεται συντονισμένα.

 

 

 

ΠολιτικήΣέρρες: Mπλόκο σε λεωφορείο που μετέφερε μετανάστες- Τι δήλωσε από Σέρρες ο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνάντηση εργασίας του Διαμαντή Γκολιδάκη με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

Π. Μαρινάκης: Ο Ν. Παππάς παραδέχθηκε προσυνεννόηση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας

Θέμα προσυνεννόησης ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα