20.3 C
Serres

Σέρρες: Περιοδεία στη λαϊκή της Μαυροθάλασσας από κλιμάκιο του ΚΚΕ

Date:

Χθες το πρωί (26/6/2019) κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Σερρών του ΚΚΕ Αγγελάκη Χρήστο πραγματοποίησε περιοδεία στη λαϊκή της Μαυροθάλασσας.

 

Μοιράστηκε το έντυπο προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ. ανοίχτηκαν αρκετές συζητήσεις γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και τις λύσεις που προτείνει το ΚΚΕ.

 








Αναδείχθηκε η ανάγκη ο λαός να μην εγκλωβίζεται στα εκβιαστικά διλήμματα και να δει τα πράγματα με αισιοδοξία ακριβώς γιατί η δύναμη είναι στα δικά του χέρια, ενισχύοντας τη δύναμη εκείνη που μπορεί να αποτελέσει πραγματική αντιπολίτευση στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που από κοινού θα ψηφίζουν την επόμενη μέρα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι κυβέρνηση. Αλλά, όπως τόνισαν, και για να δυναμώσει το ΚΚΕ που δίνει δύναμη και προοπτική στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες.

Παράλληλα, το κλιμάκιο του ΚΚΕ επισήμανε ότι στις 7 Ιούλη να βγει από τις κάλπες δυναμωμένο το ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός. Μόνο έτσι, υπογράμμισαν, θα μπορέσει να δώσει από καλύτερες θέσεις τη μάχη για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση.

ΠολιτικήΣέρρες: Περιοδεία στη λαϊκή της Μαυροθάλασσας από κλιμάκιο του ΚΚΕ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνάντηση εργασίας του Διαμαντή Γκολιδάκη με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

Π. Μαρινάκης: Ο Ν. Παππάς παραδέχθηκε προσυνεννόηση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας

Θέμα προσυνεννόησης ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα