15.2 C
Serres

Σέρρες: Τέλος στο κτιριακό πρόβλημα του ΟΚΑΝΑ μετά τα ρεπορτάζ του Επιλογές (video)

Date:

Επιτέλους λύση δίνεται στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ Σερρών, ένα θέμα που βρίσκει τη λύση του χάρη στα ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ και της εκπομπής ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

 

Εδώ και 4 μήνες επιστρατεύονται κουβάδες και σφουγγαρίστρες όταν βρέχει καθώς η στέγη αλλά και όλο το κτίριο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Να σημειώσουμε ότι η θεραπευτική μονάδα λειτουργεί εδώ και 2 ½ χρόνια και από την πρώτη στιγμή αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα.

Ωστόσο με τις δυνατές βροχές του Οκτωβρίου το κτίριο για μία ακόμη φορά άρχισε να πλημμυρίζει με αποτέλεσμα να μουχλιάζει και τα πατώματα να σαπίζουν.

Ωστόσο ο κίνδυνος έγινε ακόμα μεγαλύτερος καθώς τα νερά περνούσαν και μέσα από τις καλωδιώσεις με αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή οι εργαζόμενοι να κινδυνεύουν με ηλεκτροπληξία.

ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και η εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ από την πρώτη στιγμή έθεσαν το θέμα σε πρώτο πλάνο επικοινωνώντας με αρμόδιους φορείς αλλά και με τον προηγούμενο πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθηνών τον κο Καφετζόπουλο, χωρίς ωστόσο να δίνεται λύση.

Σήμερα ωστόσο βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι ο νέος πρόεδρος του οργανισμού κος Θανάσης Θεοχάρης ανακοινώνει ότι το θέμα βρίσκεται στις προτεραιότητές του και το αμέσως επόμενο διάστημα οι τραγικές αυτές εικόνες δεν θα υπάρχουν.








Για τη λύση του σοβαρού κτιριακού προβλήματος βοήθησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ κος Τάσος Χατζηβασιλείου ενώ σημαντική είναι και η συμβολή της αντιπεριφέρειας Σερρών και του κου Σπυρόπουλου που θα βοηθήσουν στη σύνταξη μελέτης.

 

Τα νέα χαροποίησαν βεβαίως και τους εργαζόμενους στον ΟΚΑΝΑ Σερρών , οι οποίοι θυμούνται τον αγώνα που κάνουν για το θέμα αυτό εδώ και 3 χρόνια.

 

 

ΕλλάδαΣέρρες: Τέλος στο κτιριακό πρόβλημα του ΟΚΑΝΑ μετά τα ρεπορτάζ του Επιλογές...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνουν 3 από τους...

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απολύθηκαν πέντε...

5 συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Σε πέντε συλλήψεις για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησε η...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα