Σάββατο 04.05.2024
More

    Τα Ιωάννινα υποδέχθηκαν την Ολυμπιακή Φλόγα

    Ο Νέστορας Κολιός άναψε το βωμό που φώτισε την παραλίμνια περιοχή

    Στην πόλη των Ιωαννίνων έφτασε πριν από λίγο η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

    Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο βωμό που στήθηκε στον Πλατεία Μαβίλη πραγματοποιήθηκε κανονικά, χωρίς την βροχόπτωση των προηγούμενων ωρών, με τελευταίο λαμπαδηδρόμο στη σειρά των έξι, τον πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων του ΑΓΣΙ Νέστορα Κολιό.

    Υπό τα θερμά χειροκροτήματα εκατοντάδων παρευρισκομένων ο Νέστορας Κολιός άναψε το βωμό που φώτισε την παραλίμνια περιοχή και ακολούθησε στη συνέχεια η ανάκρουση του ολυμπιακού ύμνου, καθώς επίσης των εθνικών ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδας αντίστοιχα.

    Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων.

    Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στην πόλη των Ιωαννίνων για έβδομη συνεχόμενη φορά πριν από Ολυμπιακούς Αγώνες και αύριο Τετάρτη αναχωρεί από τα Ιωάννινα, κάνοντας όμως μία στάση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ