Πώς θα αποκτήσεις τα πιο κλασικά Tom Ford αρώματα στη μισή τιμή

Είσαι μόλις ένα κλικ μακριά από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Μόδιστρος, σκηνοθέτης, λάτρης του καλού γούστου, εμμονικός με τη λεπτομέρεια, κυνηγός της τελειότητας. Ο Tom Ford δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση στη βιομηχανία της μόδας. Είναι ένας σχεδιαστής που αντιλαμβάνεται τη μόδα και τη δημιουργία αυτής με κινηματογραφικούς όρους. "Δεν πρέπει να σχεδιάζεις μόνο όσα φοράει ο κόσμος αλλά και τον κόσμο μέσα στον οποίο αυτός ζει", έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Καθόλου τυχαία λοιπόν δεν θεωρείται ένας από τους ανθρώπους της μόδας που "γεννά" τα πιο φίνα, έντονα και ιδιαίτερα αρώματα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Κάποια αυτά συγκαταλέγονται μάλιστα στις πιο κλασικές αντρικές επιλογές, όπως τα ακόλουθα τρία, που χαίρουν δημοφιλίας. 

Neroli Portofino

Πώς θα αποκτήσεις τα πιο κλασικά Tom Ford αρώματα στη μισή τιμήΟ Tom Ford κατάφερε να φτιάξει ένα δροσερό και φρουτένιο άρωμα που το φοράς και μυρίζεις σαν κοσμοπολίτης που λιάζεται στην παραλία του Παράτζι. Η βάση του είναι το neroli, το αιθέριο έλαιο, που παράγεται από τον ανθό της νεραντζιάς.

Noir

ΤΟΜ ΦΟΡΝΤ ΑΡΩΜΑΤΑΠικάντικο άρωμα, εμπνευσμένο από τη μυστηριώδη δυαδικότητα της κομψότητας και του αισθησιασμού που μπορεί να αποπνέει ένας άνδρας.

 

Ombre Leather 

ΤΟΜ ΦΟΡΝΤ ΑΡΩΜΑΤΑΤο άρωμα αυτό αγκαλιάζει το σώμα σαν ένα δεύτερο δέρμα. Αισθησιακό χάρη στον συνδυασμό του πατσουλί και του βέτιβερ, αλλά και του λευκού βρύου και του ζεστού κεχριμπαριού από φαράγγια που μιμούνται τη θερμότητα της ηλιόλουστης γη, την καυτή πέτρα και την άμμο.

Αν μέχρι τώρα, η υψηλή τιμή των αρωμάτων του Tom Ford λειτουργούσε αποτρεπτικά για να ανανεώσεις τη μυρωδιά σου με τον πιο κομψό τρόπο, σου έχουμε καλά νέα. Εμείς κάναμε μία μίνι έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε ότι τόσο στο e-shop, όσο και στα φυσικά καταστήματα του Galerie de beaute οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αγγίζουν το 50%. H κατάλληλη ευκαιρία δηλαδή για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου αρώματα Tom Ford στη μισή τιμή. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr