COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Τρόμος στην Κηφισιά! Ληστές μπούκαραν με λοστάρια σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία και τα ρήμαξαν όλα!

Του Σπύρου Καπετανάκου
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr θρασύτατη ληστεία, με θύμα πασίγνωστο επιχειρηματία της Αθήνας, έλαβε χώρα την παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν με βαριά λοστάρια στα χέρια λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην μονοκατοικία του επιχειρηματία, που βρίσκεται στην Πολιτεία, στα υψώματα του Δήμου Κηφισιάς.
Οι δράστες τα ρήμαξαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά, παίρνοντας μαζί τους όλα τα πολύτιμα πράγματα που βρήκαν, καθώς και το πιστόλι που κατείχε νομίμως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Ο τελευταίος σε συνομιλία του με το europost.gr εμφανίστηκε συγκλονισμένος από την μεγάλη ζημιά που έπαθε, ωστόσο είπε ότι «ευχαριστεί τον Θεό, γιατί την κρίσιμη ώρα δεν ήταν ο ίδιος μέσα, καθώς και η κόρη του με το μωρό της».
Οι πληροφορίες του europost.gr αναφέρουν ότι υπάρχει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της μονοκατοικίας, το οποίο εξετάζει η Αστυνομία για να μπορέσει να εντοπίσει τους αδίστακτους δράστες που τα έκαναν όλα λίμπα στο εσωτερικό του σπιτιού

Back to top button