COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Αυτή είναι η 34χρονη καλλονή, που της έριξαν βιτριόλι στην Καλλιθέα – Ερωτική αντιζηλία ή τυχαία, η φρικτή επίθεση?… Τι είπε στους αστυνομικούς η άτυχη κοπέλα?… (Φωτο και βίντεο)

Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Τότε η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση.

Λίγο αργότερα η 34χρονη βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ερωτική αντιζηλία το πιθανότερο κίνητρο

Στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου παραμένει η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που της επιτέθηκε. Η αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία ότι η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε με οξύ και πως το κίνητρο της επίθεσης ήταν ερωτική αντιζηλία.

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, όταν σήμερα το πρωί πήγαινε στο γραφείο της και στην είσοδο του κτηρίου εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ο πατέρας της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην κόρη.«Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο , δεν γνωρίζω πολλά ακόμα . Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει ο πατέρας της 34χρονης.

Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης.

«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρεθεί με αυτή την τραγική είδηση».

Την πρώτη επαφή με την 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο Νέο Φάληρο.

Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, καθώς η άτυχη γυναίκα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση αλλά και σοβαρά τραυματισμένη. Έτσι, ο χρόνος των αστυνομικών για να μιλήσουν μαζί της ήταν ελάχιστος και συγκεκριμένα περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Επρόκειτο για μία πρώτη προφορική επαφή των αστυνομικών με τη γυναίκα και όχι για επίσημη κατάθεση. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκονται συνέχεια οι γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο. Η γυναίκα περιέγραψε με λίγα λόγια πως έγινε η επίθεση. Όπως είπε, η δράστις την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.

Στην ερώτηση των αστυνομικών εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική. Η 34χρονη ανέφερε ότι της ήταν άγνωστη, ενώ στην ερώτηση εάν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό απάντησε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια. Η γυναίκα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έγινε η επίθεση, ενώ άφησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εννοηθεί ότι θεωρεί πιο πιθανό η επίθεση να ήταν τυχαία.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διάφορα βίντεο από το σημείο της επίθεσης στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κανένα από αυτά δεν είναι διαφωτιστικό και δεν δίνει καθαρή εικόνα, βάσει της οποίας θα μπορούσε να ταυτοποιηθεί η δράστης.

Ποια είναι η 34χρονη

Οι αστυνομικοί αναζητούν απαντήσεις στο ερώτημα πως από τη μία στιγμή στην άλλη, η 34χρονη βρέθηκε να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας απολέσει την όραση από το ένα της μάτι και έχοντας υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη εργαζόταν πότε ως λογίστρια και πότε ως ασφαλίστρια. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στο παρελθόν και στο λογιστικό γραφείο που εξυπηρετεί γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Είχε συγκεκριμένο ωράριο και έκανε κάθε πρωί το ίδιο δρομολόγιο από το σπίτι της στα γραφεία της εταιρίας όπου εργάζεται. Αυτό φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε η δράστης που φαίνεται ότι γνώριζε το δρομολόγιο της 34χρονης Ιωάννας.

Το θύμα της επίθεσης είχε συμμετάσχει τον Ιανουάριο του 2019 στο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου «Deal», μαζί με άλλες παίκτριες από την Αιτωλοακαρνανία. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Μοσχάτο και εργάζεται στην Καλλιθέα.

 

Οι έρευνες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι.

Από την έρευνα προκύπτει ότι η δράστης έστησε ενέδρα στις σκάλες κτιρίου που οδηγούν στο υπόγειο. Αναλυτικότερα, η 34χρονη έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της στην οδό Θησέως, μπήκε στο κτίριο και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της εταιρίας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πλησίασε το ασανσέρ, ξαφνικά εμφανίστηκε από τις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο η δράστιδα και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε.

 

Back to top button