COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Αθηνά Ωνάση: Όλα στο «σφυρί» από την «χρυσή κληρονόμο»! – Ξεπουλάει και την ερωτική «φωλιά» του παππού της στο Λονδίνο! (Φωτο)

Η χρυσή κληρονόμος δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να απαλλαγεί από το βασανιστικό παρελθόν της. Ειδικά μετά τον επώδυνο και ιδιαιτέρως επεισοδιακό χωρισμό της από τον Ντόντα, η μελαγχολική Αθηνά θέλει να τα αλλάξει όλα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω οικογενειακά βαρίδια που τη στοίχειωναν.
Έτσι με την ίδια ευκολία που πούλησε τον Σκορπιό, τώρα βγάζει στο σφυρί ένα ακόμη θρυλικό οίκημα των Ωνάσηδων. Διότι, ένα αληθινό «παλάτι» είναι το σπίτι της οικογένειας Ωνάση στο Mayfair του Λονδίνου το οποίο πωλείται έναντι 25 εκατ. στερλινών.
Πρόκειται για ένα οίκημα γεωργιανού στιλ και φινέτσας το οποίο εδράζει στο νούμερο 47 της Grosvenor Square. Σε αυτό διέμενε η αδερφή του Έλληνα κροίσου, Άρτεμις, όπου πολύ συχνά ωστόσο το επισκεπτόταν ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης μαζί με την Τζάκι Κέννεντι για πιο… πριβέ καταστάσεις…

Σε αυτό έχει μείνει η Μαρία Κάλλας και η αδελφή της Τζάκι, πριγκίπισσα Λι Ράτζβιλ.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το οίκημα εμβαδού 465,24 τ.μ. είναι η «Εκάλη» του Λονδίνου και εκεί διαμένουν οι διασημότεροι και πιο πλούσιοι Βρετανοί.
Η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, είσοδο και χώρους υποδοχής αντάξιους βασιλικής κατοικίας και ιδιωτική βεράντα.
Την εντύπωση της αρχοντιάς συμπληρώνουν τα πανύψηλα ταβάνια (3,15 μέτρα), οι περίτεχνες μπαλκονόπορτες, το μπαλκόνι που βλέπει στην πλατεία –το μοναδικό που υπάρχει-, τα μπάνια και οι ξεχωριστές γκαρνταρόμπες για όλους τους ενοίκους και τους επισκέπτες.

Back to top button