COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Καυτές αποκαλύψεις για την Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της! Του έβαλε το… ‘μαχαίρι στον λαιμό’!

Πολλές φορές μας ρωτάτε για την αγαπημένη μας Μαρία Μπεκατώρου και μετά από μεγάλη έρευνα (δεν έχει γραφτεί σχεδόν πουθενά) βρήκαμε τι ηλικία έχει ο σύζυγος της! Εκείνη και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα η σχέση τους μετράει περίπου 17 χρόνια, και ο γάμος τους έγινε το 2007! Εκείνη, είχε μιλήσει παλαιότερα για το μυστικό… της επιτυχίας στον γάμο της και είχε πει: «Έχουμε τον χρόνο και τον χώρο μας. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Επίσης ταιριάζουμε ως χαρακτήρες.»

Η πρόταση γάμου που δεν έκανε εκείνος
Όσο για την πρόταση γάμου; Την έκανε εκείνη! «Μια μέρα που ήμασταν στο αυτοκίνητο, του είπα, αφού είχαμε συζήσει έναν χρόνο. “Τελειώνουν τα ψέματα πια, θα παντρευτούμε”. Μένει κάγκελο. «”Τον Δεκέμβριο, να είναι και κοντά στα Χριστούγεννα, θα είναι ωραία”, του λέω. Δεν μου άρεσε η ιδέα, αλλά το είπα για να τελειώνουμε…» αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου για τον σύζυγό της.

Στην 11η επέτειο του γάμου της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου, είχε γράψει ένα κείμενο για τη σημαντική στιγμή της ζωής της: «Τα συναισθήματα μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλονιά να με συνοδεύσουν!
Και έζησα την κάθε στιγμή, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη όλο το μυστήριο, γιατί ένιωσα ότι αυτή η σχέση έπρεπε να ευλογηθεί, να ενώσουμε τα χέρια μας ενώπιον του Θεού…

Έχουν περάσει λοιπόν 11 χρόνια γάμου και 20 ολόκληρα χρόνια σχέσης… Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!!! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί.

Και σήμερα το πρωί, που με αγκάλιασε ο Αντώνης, ένιωσα τη καρδιά μου να γεμίζει ευγνωμοσύνη. Έτρεξα στη κουζίνα και είδα πάλι αυτή τη φωτογραφία…».

Μαρία Μπεκατώρου: Η ηλικία που έχει ο σύζυγος της
Ο κομψός Αντώνης Αλεβιζόπουλος, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που έχει πλέον πάρει σύνταξη είναι περίπου 58 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες. Περνάει δηλαδή την Μαρία Μπεκατώρου μια δεκαετία, μιας και εκείνη είναι 46 ετών. Σε κάθε περίπτωση, και οι δυο τους είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz…

Ο γάμος του ζευγαριού
«Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλλονιά να με συνοδεύσουν» είχε πει η ίδια.

Ο μεγάλος έρωτας που κρατάει ακόμα
«Φυσικά και αισθάνομαι ερωτευμένη. Βέβαια, τα συναισθήματα της αρχής, με τον ενθουσιασμό και το άγχος αν θα σε πάρει ή όχι τηλέφωνο, δεν μπορείς να τα έχεις. Με τα χρόνια έρχονται άλλα συναισθήματα, με τον έρωτα να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο… Κρίση ποτέ για εμάς, μόνο περιόδους γκρίνιας έχουμε περάσει. Τσακωνόμαστε σπάνια, αλλά ακόμα κι όταν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο. Σεβόμαστε και δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλο».

Η νησιώτικη καταγωγή του Αντώνη Αλεβιζόπουλου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος έχει καταγωγή από το νησί της Σάμου! Μάλιστα πέρσι, το ζευγάρι είχε βρεθεί στο όμορφο νησί… «Όπως συνηθίζουν, έμειναν στο πατρικό σπίτι του Αντώνη στο Καρλόβασι μαζί με τη μητέρα του Ευαγγελία. Τα αγαπημένα τους μέρη όπου πήγαν βόλτα ήταν το Πυθαγόρειο και ο Μαραθόκαμπος ενώ η Μαρία που λατρεύει τις τοπικές συνταγές, δοκίμασε τηγανίτες με τυρί αλλά και με μέλι» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον τους.

Back to top button