COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Οργή στον εμπορικό κόσμο και στους επαγγελματίες της Καλλιθέας κατά του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, επειδή απορρίπτει τα δίκαια και λογικά αιτήματά τους.

Οργή επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον εμπορικό κόσμο και στους επαγγελματίες της Καλλιθέας, κατά του Δημάρχου Δημ. Κάρναβου, επειδή ο ίδιος απορρίπτει τα λογικά και δίκαια αιτήματά τους, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν επαγγελματικά και να μην κατεβάσουν ρολά μέσα στο καλοκαίρι ή το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει ξεσηκωθεί εναντίον του Δημάχου Δημ. Κάρναβου και στέκεται στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, του οποίου -ας σημειωθεί- η πλειοψηφία της διοίκησης προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας!


Ο Δήμαρχος της Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος

Την αγανάκτηση των εμπόρων και επαγγελματιών της Καλλιθέας συνόψισε σε δυο επιστολές, που έστειλε προς τον Δημ. Κάρναβο, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Κώστας Ασκούνης, παλαιός Δήμαρχος της πόλης. Στις επιστολές του καταγγέλλει τον Κάρναβο, γιατί δεν δέχεται να μειωθούν δραστικά τα δημοτικά τέλη, που πληρώνουν οι επαγγελματίες της πόλης, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο ή και μέχρι τα τέλη του έτους, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές και να μην βάλουν λουκέτο, βυθίζοντας τον πληθυσμό της Καλλιθέας ακόμη περισσότερο στην ανεργία και οδηγώντας τον παραγωγικό ιστό της πόλης σε αποσύνθεση και καταστροφή.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Καλλιθέας και πρώην Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης

Ο έμπειρος στα θέματα αυτοδιοίκησης Κώστας Ασκούνης (διετέλεσε για πολλά χρόνια εκλεγμένος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος), υπογραμμίζει στις επιστολές του, δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς, ότι τα οικονομικά του Δήμου Καλλιθέας αντέχουν την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων, γι αυτό και δεν αντιλαμβάνεται την επιμονή του σημερινού Δημάρχου να τα απορρίπτει και να τα χλευάζει!

 

Back to top button