COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

Χωρίς κατηγορία

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή είναι η νέα βίλα των 1.500.000 ευρώ του ζευγαριού που κοσμεί την Κηφισιά (φωτο)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος χάρισε στην Τατιάνα Στεφανίδου ένα παλάτι αξίας 1,500.000 ευρώ!
Μάλιστα όταν το ζευγάρι όταν είχε πάρει την μεγάλη απόφαση είχε δώσει συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό της αλλά είχε φωτογραφηθεί στο σπίτι τους στην Κηφισιά!

Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει το στυλ και αυτό μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσω των εμφανίσεων της στην εκπομπή της, αλλά και στην καθημερινότητα της.

Κατ’επέκταση αυτή η αγάπη για το στυλ και την κομψότητα μεταφέρεται και στην διακόσμηση του πολυτελούς της σπιτιού όπου ζει με την άντρα της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους στην Κηφισιά.
Το σπίτι τους πρόκειται για μια γκρι μονοκατοικία, με τρεις ορόφους ο καθένας εκ των οποίων είναι από 110 τ.μ., στους χρωματισμούς κυριαρχεί το λευκό ενώ όλη την διακόσμηση την έχει αναλάβει η ίδια η παρουσιάστρια. Φυσικά διαθέτει και κήπο με καταπράσινο γκαζόν.

Η παρουσιάστρια ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες που μας το δείχνει, γι’ αυτό και εμείς τις συγκεντρώσαμε και σας τις παρουσιάζουμε.
Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η Τατιάνα. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για παιδιά, καθώς αποτελείται από τεράστια άνετα ενώ, όπως μεταφέρει στο Athensmagazine.gr πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, το ευρύχωρο σαλόνι είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Αποτελείται συνολικά 330 τ.μ. τα 150 τ.μ. που υπολείπονται έχουν αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικοί χώροι και γκαράζ.Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, η τραπεζαρία, αλλά και το σαλόνι, όπου και περνά τις περισσότερες ώρες η οικογένεια. Για την ακρίβεια η Τατιάνα λατρεύει να «χουχουλιάζει» στον καναπέ πίνοντας τον καφέ της και απολαμβάνοντας ταινίες. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι το αγαπημένο χρώμα τα έπιπλα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα δωμάτια των παιδιών, καθώς και το δωμάτιο της νταντάς, ενώ στον δεύτερο βρίσκεται η ομολογουμένως εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Φυσικά από τον συγκεκριμένο όροφο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γραφεία τους, αφού όπως πολλές φορές σας έχει ενημερώσει το Athensmagazine.gr και οι δυο έχουν πάθος με τη δουλειά τους.
Οι κουρτίνες είναι φτιαγμένες από τα πιο ακριβά υφάσματα, ενώ στους τοίχους δεσπόζουν πίνακες και κάδρα. Σχεδόν σε κάθε γωνιά υπάρχουν αναμνηστικά από τα ταξίδια του ζευγαριού τα οποία έχουν μεγάλη υλική αλλά και συναισθηματική αξία. Από το σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τεράστιο ολόλευκο τζάκι γύρω από το οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η μεζονέτα περιβάλλεται από κήπο, τον οποίο, φρόντισε η παρουσιάστρια μαζί με τον Ευαγγελάτο. Τα πλατάνια που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του οικήματος είναι μερικά μόνο από τα δέντρα που έχουν ομορφύνει τα 450 τ.μ εξωτερικού χώρου.
Πηγή: Athensmagazine.gr

Back to top button