COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον έδειραν άγρια 5 άγνωστοι στην Πλατεία Εξαρχείων! Η περιγραφή του θύματος σοκάρει!

Άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2019) ένας άνδρας 31 ετών, στην πλατεία στα Εξάρχεια.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο newsit.gr, περίπου στις 3:00 το ξημέρωμα περπατούσε στα Εξάρχεια απ’ όπου θα έπαιρνε ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι του έπειτα από έξοδο με την παρέα του. Ήταν τότε που δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από πέντε αγνώστους στην πλατεία.
«Ήταν 3:00 το πρωί. Μόλις είχα αφήσει την παρέα μου στο μαγαζί που είχαμε βγει στα Εξάρχεια και θα γυρνούσα στο σπίτι. Όμως, για κακή μου τύχη, επέλεξα να περάσω από την πλατεία. Είχα χρόνια να βγω στην περιοχή και ίσως, δεν είχα καταλάβει πόσο θα μπορούσα να κινδυνεύσω» ανέφερε στο newsit.gr.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ξαφνικά τον πλησίασε μια ομάδα πέντε ατόμων. Πριν προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, ενώ δεν σταμάτησαν ούτε όταν βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος. «Ξαφνικά, με πλησίασαν από το πουθενά πέντε άτομα και πριν προλάβω να καταλάβω τι συνέβαινε, άρχισαν να με χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές. Έπεσα κάτω, συνέχισαν να με χτυπούν με μανία» είπε.
Οι δράστες, σύμφωνα με την περιγραφή του 31χρονου, του άρπαξαν μόνο το κινητό τηλέφωνο, πριν ο ίδιος προλάβει να ξεφύγει και να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο. «Μου άρπαξαν το κινητό και συνέχισαν να με χτυπούν. Τελικά, κατάφερα να τους ξεφύγω, βγήκα στον δρόμο με τα αίματα και άρχισα να τρέχω. Δεν μου πήραν λεφτά, μόνο το κινητό μου» υποστήριξε.
Ο 31 ετών άνδρας, τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί του έκαναν τα ράμματα και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ίσιος στο newsit.gr, του έγινε τέσσερα ράμματα στο πρόσωπο, ενώ υπέστη και ελαφριά διάσειση από τα χτυπήματα.

Back to top button