COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρόμος τη νύχτα στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso»: Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων με βανδαλισμούς, εκτεταμένες φθορές και συνθήματα στους τοίχους. (Φωτο)

Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία των εφημερίδων «Espresso» και «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν σημαντικές φθορές και φώναξαν συνθήματα, στο κτίριο που στεγάζει τις δύο εφημερίδες, στο Παγκράτι.

 

Η επιδρομή έγινε λίγο πρίν τις 11 χθες το βράδυ από ομάδα πέντε κουκουλοφόρων που εισέβαλαν στα γραφεία των εφημερίδων «Espresso» και «Δημοκρατία» στην οδό Ερατοσθένους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ άλλοι δέκα ήταν έξω από τα γραφεία και έγραφαν συνθήματα σε τοίχο.

Όπως έγινε γνωστό οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να φτάσουν στον τρίτο όροφο του κτιρίου, τρομοκράτησαν τους εργαζόμενους δημοσιογράφους, κατέστρεψαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, πέταξαν μπογιές και σε ελάχιστο χρόνο έφυγαν.

 

Η επίθεση αυτή στα γραφεία των εφημερίδων του Γιάννη Φιλιππάκη ήταν η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα. Και παρότι η διοίκηση της εφημερίδας έχει ζητήσει την φύλαξη του κτιρίου η αστυνομία δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα.

 

 

Στα γραφεία των εφημερίδων πήγε αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ με την πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου.

Back to top button