Νέο κύκλο περιοδειών έχει ξεκινήσει ο Σίμος Κεδίκογλου μετά και το οδοιπορικό που είχε πραγματοποιήσει σε κάθε απομακρυσμένο χωριό στην προσπάθειά του να  αναδείξει τις δυνατότητες της Εύβοιας, δίνοντας φωνή στους ίδιους τους πρωταγωνιστές, σε κάθε απλό πολίτη σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία και μικρομεσαίο επιχειρηματία.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν πάντα στο πλευρό των πολιτών, αναλαμβάνοντας ξεχωριστές πρωτοβουλίες, όπως ήταν και η επέκταση του προγράμματος «Πρόληψη» του Metropolitan σε ορεινά χωριά της Εύβοιας. Oι πολίτες αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του Σίμου Κεδίκογλου βρίσκονται δίπλα του, τον στηρίζουν και του δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει για την ανάπτυξη της Εύβοιας.

Στα Στύρα όπου βρίσκεται σήμερα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη, εκεί συνάντησε και τον Γιώργο Παλυβό, ο οποίος ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, επιχειρηματίες και φίλους οι οποίοι δήλωσαν «παρών» στη μάχη για μία ισχυρή Εύβοια, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε από όλους να τους δώσουν ξεκάθαρη στήριξη για να μπορέσουν να εφαρμόσουν το σχέδιο τους για χαμηλότερους φόρους και εισφορές για νέες μόνιμες θέσεις εργασίας και ασφάλεια για τους πολίτες.

Ακολουθείστε μας στο Google News