Διαρκώς στο μέλλον παραπέμπεται η συζήτηση για την τηλεθέρμανση Φερών

Ένας «ζουμερός» διάλογος έγινε στη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Facebook, όπου πολίτες εξέφρασαν την αγωνία τους για την τύχη του πολυσυζητημένου έργου της τηλεθέρμανσης των Φερών.

Αφορμή, η ανάρτηση του δελτίου τύπου για την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και της Αντιδημάρχου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελένης Ιντζεπελίδου, με αντιπροσωπεία της εταιρείας που κατασκευάζει τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημότης ρώτησε αν στη συνάντηση ειπώθηκε κάτι για το έργο της τηλεθέρμανσης. Η απάντηση της κυρίας Ιντζεπελίδου ήταν εμμέσως πλην σαφώς αρνητική: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για τεχνικά ζητήματα σε επόμενη τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί το θέμα της τηλεθέρμανσης Φερών», παραπέμποντας το θέμα στο απώτερο μέλλον…

Η απάντηση δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον δημότη, ο οποίος, σχολίασε και πάλι: «Είναι ένα σημαντικό έργο τα χωριά μάς το έχουν μεγάλη ανάγκη κ ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί σύντομα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα τις επόμενης τηλεδιάσκεψης», με άλλον ένα χρήστη να συμφωνεί.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

«Φυσικά θα ενημερωθούν οι πολίτες και για την τηλεθέρμανση Φερών που η δημοτική αρχή θεωρεί ότι είναι ένα έργο πνοής για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης» απάντησε η Αντιδήμαρχος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σχόλιο… κόλαφος από άλλον δημότη: «Ο κ. Φαλέκας σαν ειδικότερος γιατί δεν ήταν παρών;».

Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Φαλέκας απάντησε στο συγκεκριμένο σχόλιο εκφράζοντας την ανησυχία του για την τύχη του έργου: «Στη διάθεση του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκομαι πάντα, «ιδιαιτέρως για τις Τηλεθερμάνσεις», όταν θελήσουν και με χρειαστούν οι Υπηρεσιακοί ή Αιρετοί & με καλέσουν. (Το έργο ειδικά της τηλεθέρμανσης Φερών & οικισμών εάν δεν συνεχιστεί με τα ”συγκεκριμένα” βήματα που έχω αναφέρει … δυστυχώς θα χαθεί Τάσο)», ενώ σε προηγούμενο σχόλιο της κυρίας Ιντζεπελίδου, ο πρώην Αντιδήμαρχος σχολίασε: «Ελένη Ιντζεπελίδου «Χαιρετίζω» αυτή σας τη δήλωσή, είναι ένα έργο πνοής για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης !!!».,