Αιμιλία Ξίδια «Κυριε Υπουργέ Δικαιοσύνης πώς προστατεύετε τα παιδιά μας;»

IMG 5575 scaled Νέα Αμμοχώστου

Η Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Νάπας, Αιμιλία Ξίδια, ξεσπά μέσα από τα social media εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της για την έλλειψη προστασίας των πολιτών της Αγίας Νάπας.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

Ένας ανεγκέφαλος εγκλήματιας βρέθηκε με ένα όπλο καλασνικωφ στο χέρι και είπε ας το χρησιμοποιήσει. Βγήκε ανενόχλητος μέσα σε ενα απο τους πιο κύριους δρόμους της Αγίας Νάπας. Έξω απο τα σπίτια μας και μισό χιλιόμετρο μακρυά απο τον Αστυνομικό Σταθμό και έψαχνε το θύμα του ανενόχλητος.
Κυριε Υπουργέ Δικαιοσύνης τι γίνεται;
Έχετε να μας πείτε κάτι;
Πως βρέθηκαν όλοι αυτοί με όπλα στα χέρια τους και το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τα χρησιμοποιούν πάνω σε ανυποψίαστο κόσμο και διαλύουν φήμες μαγαζιών που κτιστήκαν με κόπο και μόχθο.
Ως δημότης αυτού του τόπου, ως κάτοικος που γεννήθηκα,μεγάλωσα,εργάζομαι στην Αγία Νάπα σας ρωτάω πώς μας προστατεύετε;;
Πώς προστατεύετε τα παιδιά μας;
Πώς προσταυτευετε τις επιχείρησεις μας ;;
Από το 2012 λοιπόν μέχρι και σήμερα διαπράχθηκαν στην Αγία Νάπα τρία εγκλήματα, με πρώτο το πενταπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2012 στην Αγία Νάπα. Σήμερα προστέθηκε στην λίστα μας ακόμη μια εγκληματική ενέργεια.
Ως Δημότης και ως Μάνα ζητάω από το κράτος κάτι που δικαιούμαστε και δεν είναι τίποτε άλλο από μια σωστή αστυνομεύση στην Αγία Νάπα, ένα ζήτημα το οποίο δεν έχει διευθετηθεί από μέρους της κυβέρνησης εδώ και 8 χρόνια. Πόσα εγκλήματα πρέπει να γίνουν και πόσες απόπειρες και εγκληματικές ενέργειες για να παρθούνε αποφάσεις εκ μέρους της κυβέρνησης για να προστατεύσει με αστυνόμευση την Αγία Νάπα.
Θελουμε να περπατάμε πλέον χωρίς να φοβόμαστε να περπατάμε,
Θελουμε να πηγαίνουμε στις καφετέριες μας χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα έρθει κάποιος να ξεκινήσει ριπές εναντίον μας χωρίς λόγο.
Θελουμε πολυ απλά, αυτά τα απλά πράγματα που δικαιούμαστε ως πολίτες αυτού του τόπου.
Ποτέ θα μας τα παρέχετε;;;;;;;;;;;;