Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 οι αθλητές της Dynafit Greece, Σταύρος Μπαλιώτης και Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ολοκλήρωσαν την διάσχιση Σουγιά – Χώρα Σφακίων.

Μια διαδρομή 43χλμ, 2029μ θετικής υψομετρικής διαφοράς σε χρόνο 6:45, στηρίζοντας και προβάλλοντας με την προσπάθεια τους τον “Ορίζοντα”. 

Επίσης, με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο προπονητικό διήμερο προετοιμασίας ορεινού τρεξίματος που διοργάνωσε η αθλητική παρέα του «Ορίζοντα» στο Λουτρό Σφακίων με Παρουσιάσεις και Προπονήσεις, χρήσιμες για όσους ασχολούνται με το ορεινό τρέξιμο και όσους επιθυμούν να τρέξουν με τα χρώματα του «Ορίζοντα» στο Samaria Run και στο Rouvas Forest Trail.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα “Εισαγωγή αρχαρίων στο ορεινό τρέξιμο” από τον Σταύρο Μπαλιώτη και στη συνέχεια προπόνηση με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στα μονοπάτια γύρω από το Λουτρό. Τη δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκε προπόνηση από τα μέλη της Dynafit Greeece Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και Σταύρο Μπαλιώτη: Λουτρό – Ανώπολη – Αράδαινα -Μάρμαρα – Λουτρό (17χλμ) και Παρουσίαση από τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο με θέμα: “Ορεινό Τρέξιμο ως τρόπος ζωής”.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο δεύτερο προπονητικό διήμερο μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στα γραφεία του Συλλόγου στο 2821079650 ή με email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook