Ένας άντρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ η οδηγός έκανε μανούβρα

Τελευταία ενημέρωση 17:15

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι, για την διάσωση ενός τραυματία στα Νότια των Χανίων και συγκεκριμένα στην παραλία του Λύκου στα Σφακιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το ατύχημα συνέβη όταν μια ηλικιωμένη τουρίστρια προσπαθούσε να κάνει μια μανούβρα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και ενώ πίσω απο το αυτοκίνητο ήταν ένας Γάλλος προκειμένου να την βοηθήσει δίδοντάς της οδηγίες.

Ξαφνικά το αυτοκίνητο κινήθηκε με ταχύτητα προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον ηλικιωμένο Γάλλο τουρίστα, τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Επειδή στο σημείο ήταν αδύνατη η προσέλευση ασθενοφόρου, διασώστες του ΕΚΑΒ και γιατροί από το ιατρείο της Χώρας Σφακίων, μαζί με Πυροσβέστες απο το κλιμάκιο Ανώπολης, πήγαν στην παραλία με ιδιωτικό σκάφος.

Εκεί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, τον οποίο στην συνέχεια μετέφεραν με το ιδιωτικό σκάφος στην Χώρα Σφακίων από όπου παρελήφθη – έχοντας τις αισθήσεις του – από ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τραύματά του είναι αρκετά σοβαρά, ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χώρας Σφακίων.

(Φωτο Ηλίας Μπαλαμάτσιας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook