Συνεχίζεται η περιοδεία του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Μηνά Μελισσείδη στο νομό Ηρακλείου, ενόψει των εκλογών

Στο παζάρι των Μοιρών βρέθηκε το Σάββατο ο  υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μηνάς Μελισσείδης, μαζί με μέλη και υποψήφιους της ανεξάρτητης παράταξης ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ στο πλαίσιο της περιοδείας στο Νομό.

Εκεί είχε συνομιλίες με καταναλωτές και εμπόρους για τα προβλήματα στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια είχε προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμαρχο Φαιστού κο Γιώργο Αρμουτάκη. 

Στη συνάντησή, έγινε ουσιαστική συζήτηση γύρω από τα έργα των υποδομών και τα αναπτυξιακά έργα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, καθώς και θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Ο κος Μελισσείδης μίλησε για τη συνεισφορά που μπορεί να έχει το Επιμελητήριο στην εκπαίδευση των αγροτών, καθώς και τις δράσεις που προγραμματίζονται σχετικά με την πρωτογενή μεταποίηση και τον αγροτοδιατροφικό τομέα. Στη συζήτηση τέθηκε η ανάγκη αξιοποίησης κοινοτικών πόρων και ο κος Μελισσείδης αναφέρθηκε στο  πρόγραμμα Leader και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου (το φορέα που διαχειρίζεται το πρόγραμμα και στο ΔΣ της οποίας συμμετέχει το Επιμελητήριο), η οποία προγραμματίζει αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, ξεχωριστή δράση αποκλειστικά για την χωρική ενότητα της Μεσσαράς.

Eπίσης την Παρασκευή, ο κ. Μελισσείδης είχε βρεθεί στην αγορά του Τυμπακιου και συζήτησε με τους καταστηματάρχες για την κίνηση στην τοπική αγορά και κατέγραψε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την ενδοχώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook