Με δύο διακρίσεις αποχώρησε από την τελετή βράβευσης του 2ου  Πανελλήνιου  Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους, «Filmmakers 2018, οι μαθητές κινηματογραφούν… » το Γυμνάσιο Αλικιανού για την ταινία του «Με την καρδιά μου…». 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21  Απριλίου 2018, στο Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού και η ταινία του Γυμνασίου Αλικιανού απέσπασε δύο βραβεία: το Β΄ Βραβείο Ταινίας Ντοκιμαντέρ και το βραβείο πρωτότυπης Μουσικής.

Η ταινία του Γυμνασίου Αλικιανού «Με την καρδιά μου…» παρακολουθεί τα συναισθήματα που βίωσε μία μαθήτρια του σχολείου και το περιβάλλον της (οικογενειακό & σχολικό) με αφορμή μία χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς και προβλήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Το σχολείο εκπροσώπησαν στην τελετή οι καθηγήτριες Αργυρώ Τζαγκαράκη και Ελπίδα Χελιουδάκη, που επιμελήθηκαν την  ταινία, η μουσικός Λουκία Καρακώστα, η οποία συνέθεσε την πρωτότυπη μουσική της ταινίας, καθώς και η μαθήτρια της  Β΄  τάξης  Ευαγγελία Σαμιώτη. 

Το σχολείο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Πλατανιά και ιδιαίτερα στον δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη για την όλη του στήριξη. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook