Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες στις Αρχάνες για την πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Πρίγκηπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα. Δείτε φωτογραφίες του Flashnews από τις Αρχάνες.

Το Πριγκηπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας θα πατήσει την Κρητική γη στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ελλάδα και μετά την διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα. Αφού θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και εν συνεχεία την Κνωσσό, Κάρολος και Καμίλα θα μεταβούν στις Αρχάνες προκειμένου να συζητήσουν και να συναντήσουν τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται.

Στις Αρχάνες οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχουν ξεκινήσει προκειμένου τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Στο δημοτικό σχολείο Αρχανών έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο κολάζ φωτογραφιών με προσφυγόπουλα και τους Κρητικούς κατοίκους αλλά και από την καθημερινότητα των προσφύγων στο Ηράκλειο. 

Ήδη εδώ και αρκετές ώρες βρίσκονται στις Αρχάνες στελέχη της Βρετανικής Πρεσβείας που επιθεωρούν τους χώρους που θα βρεθεί ο Διάδοχος του Θρόνου και η σύζυγος του, Πριγκίπισσα της Κορνουάλης ενώ έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σημαίες της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην πλατεία της Παναγίας όπου θα ακολουθήσει Κρητικό γλέντι, έχουν στηθεί δεκάδες πάγκοι που θα φιλοξενήσουν το Πριγκηπικό ζεύγος και όλους τους επίσημους φορείς που θα απολαύσουν Κρητικά εδέσματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook